Totul sau Nimic

Mai multe poze

Totul sau Nimic
97,00 MDL (19,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un vârtej de pericole și de intrigi și o dragoste imposibil de ignorat... sau de păstrat.

Neville Roscoe, un bărbat notoriu și enigmatic, a ales să trăiască în afara rigorilor societății, condus doar de propriul cod al onoarei, ca rege al cartoforilor din Londra.
Miranda Clifford, o adevărată lady încorsetată de legile rigide ale comportamentului considerat adecvat în lumea bună care i-au fost impuse toată viața, are o primă întâlnire cu totul neobișnuită cu Neville.

Ea se vede nevoită să-i ceară scuze, după ce, convinsă că trebuie să-și salveze fratele mai tânăr de pe panta viciului costisitor al jocurilor de noroc, năvălește în casa lui Neville, descoperind că, de fapt, era vorba de o întrunire a Organizației Filantropice conduse de acesta: un grup de nobili care își foloseau resursele financiare în diferite scopuri caritabile.

Deși este încântată să constate că faimosul păcătos are și o latură de sfânt, iar atracția dintre ei este greu de negat, Miranda este totodată convinsă că un pas greșit de la calea respectabilității o poate ruina pentru totdeauna. Însă un singur sărut din partea lui Neville, și Miranda nu mai este deloc convinsă că o viață respectabilă poate fi la fel de fascinantă precum vârtejul nebunesc al iubirii profunde și al pasiunii nebunești care se naște între ei.

Despre Autor

Stephanie Laurens a cunoscut notorietatea în momentul când romanele ei despre aventurile fetelor familiei Cynster au ajuns să captiveze o întreagă lume şi au transformat-o într-o autoare populară şi foarte iubită.

În cariera de peste două decenii a scris mai mult de 50 de cărţi romantice care au devenit de-a lungul timpului bestselleruri în New York Times, Publishers Weekly, Wall Street Journal şi USA Today.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 468
Editura: Litera
Apariția: Iulie 2013
ISBN: 978-606-686-507-4
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.4700

Pareri