Totul pentru Tine

Mai multe poze

Totul pentru Tine
103,00 MDL (25,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Bailey Jordan își iubește soțul, Brad, de când aveau amândoi zece ani. L-a urmat în toate aventurile, de la înființarea unui mic magazin în Seattle până la cafeneaua din Colorado și magazinul de plăci de surfing din Santa Monica, și a îndurat fiecare eșec cu stoicism.

Acum însă e rândul ei să se afirme: are o carieră de succes în domeniul imobiliar în Manhattan și este pregătită să aibă un copil – până în momentul în care, din cauza unui accident, soțul ei intră în comă.

Clipele petrecute între viață și moarte l-au schimbat radical pe Brad. Cumpără un far pe fluviul Hudson, intenționând să-l transforme într-o pensiune, iar Bailey, fericită să-l aibă din nou alături, îi acordă tot sprijinul. Farul este superb, însă dificultățile – renovarea, transportul proviziilor cu barca, relațiile complicate cu localnicii și oaspeții – sunt enorme.

Și de parcă nu ar fi fost de ajuns, Bailey descoperă existența unui secret din trecutul lui Brad care o face să se îndoiască de soțul ei, de căsnicia ei și de cât de departe poate merge ca să le păstreze.  

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Editura: Lira
Apariția: August 2015
ISBN: 978-606-741-941-2
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri