Totul despre Câinele Tău

Totul despre Câinele Tău
439,00 MDL (98,42 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

De ce încă o carte despre câini? Pentru că, deşi există mii de cărţi despre îngrijirea lor, despre rase de câini şi sănătatea lor, nu există o carte care să combine aceste informaţii cu ultimele descoperiri despre comportament, dresaj, îngrijire, nutriţie şi activităţi canine, într-un mod inteligibil şi uşor de folosit.

Cartea are nouă secţiuni:

1. Câinii, domesticire şi dezvoltare - Câinii de la începuturi până în prezent.

2. Un câine nou în familie - Găsirea câinelui potrivit pentru familia dumneavoastră.

3. Viaţa împreună cu un câine - Câinele face parte din familia dumneavoastră. Ce activităţi îi plac câinelui la fel de mult ca şi dumneavoastră?

4. Rase de câini - Informaţii esenţiale despre mai mult de 250 de rase de câini.

5. Probleme de sănătate - Descrierea celor mai frecvente boli care vă pot afecta câinele, criterii de alegere a medicului veterinar, ce măsuri de profilaxie puteţi aplica acasă pentru a evita îmbolnăvirea câinelui.

6. Îngrijirea zilnică - Îngrijirea blănii, recomandări de alimentaţie.

7. Antrenament şi comportament - Comunicarea cu câinele, socializarea şi dresajul, probleme de comportament.

8. Câinii şi munca - Câinii care muncesc (câinii de asistenţă a persoanelor cu dizabilităţi, câinii poliţişti sau din armată etc.).

9. Resurse - Cărţi de studiat, organizaţii, website-uri etc.

A avea un câine înseamnă în părţi egale joacă şi muncă iar familia, prietenii, medicul veterinar, dresorul şi îngrijitorul fac toţi parte din echipa care va transforma prietenia cu câinele dumneavoastră într-o experienţă de lungă durată.

Sperăm ca această carte să vă ajute să vă descurcaţi cât mai bine.

Biografie

Kristin Roe-Mehus este autoarea cartii Working Dogs: True Stories of Dogs and their Handlers, a fost editor al revistelor Popular Pets si a multor alte publicatii despre animale. Este interesata în special de subiecte legate de bunastarea animalelor. Traieste in Long Beach, California, împreuna cu sotul ei si cei doi câini.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 752
Editura: Allfa
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-724-124-5
Greutatea: 0.4000

Pareri