Totul despre Câinele Tău

Totul despre Câinele Tău
439,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Rase. Ingrijire. Comportamente.

Practic, aceasta enciclopedie bogat ilustrata va fi cartea de capatai pentru a alege, a creste, a hrani, a intelege si a educa tovarasul afectuos si de nadejde al omului - cainele. Alegerea unui caine.

Peste 250 de rase, toate recunoscute international, sunt prezentate in fise ilustrate, cu numeroase date: talie, greutate, alura, varietati, origine, comportament. Viata cu un caine. Principalele recomandari in privinta educatiei catelului si toate sfaturile utile vietii de zi cu zi pentru a hrani si a ingriji cainele de orice varsta: pui, adult, catea gestanta si care alapteaza, caine batran.

Cunoasterea cainelui. Elementele-cheie ale dezvoltarii sale (relatii, socializare, maturizare sexuala...) si ale comportamentului (sisteme de comunicare, posturi, probleme, reproducere...) ne permit sa intelegem modul in care acest animal a devenit cel mai bun prieten al omului. Ingrijirea cainelui.

Descrierea caracteristicilor morfologice este insotita de un ghid veterinar si de un dictionar al principalelor maladii canine si al tratamentului lor.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Editura: Rao
Apariția: Octombrie 2008
ISBN: 978-973-717-228-0
Dimensiuni: 13 x 23 cm
Greutatea: 0.4800

Pareri