Tot Ceea ce nu Vrei să Ştie Copiii despre Sex

Tot Ceea ce nu Vrei să Ştie Copiii despre Sex
162,00 MDL (36,32 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Intrebarile legate de sexualitate ale micutului dumneavoastra va iau prin surprindere sau va produc neliniste? Nu sunteti singurii. Aproape toti parintii trec prin acest gen de stari. Sexualitatea copiilor este un subiect care starneste confuzie si sentimente contradictorii tuturor adultilor. Parafrazand titlul celebrei carti Tot ce ai vrut sa stii despre sex dar ti-a fost teama sa intrebi, autorii abordeaza cele mai mari temeri ale parintilor in mod deschis, cu umor si naturalete.

Ce-ati putea spune cand fiica dumneavoastra de 4 ani intra in dormitor in timp ce faceti dragoste? Ar fi trebuit, oare, sa-i povestiti mai putine lucruri despre sex fiului dumneavoastra atunci cand va raspunde: „E scarbos!“ Dar cand e vorba de adolescenti? Ar trebui sa-i cumparati fiului dumneavoastra prezervative? Ar trebui sa incercati sa va impiedicati fiica sa aiba relatii intime?

Scrisa de doua autoritati in domeniu, cartea ofera sfaturi si sprijin oricarei persoane care se straduieste sa aiba un dialog deschis cu tinerii despre sex. Fie ca urmariti sa va protejati copilul adolescent de bolile cu transmitere sexuala, fie ca doriti sa va educati micutii in asa fel incat sa ajunga sa-si cunoasca si sa-si inteleaga corpul, aveti in fata un manual care nu ar trebui sa va lipseasca din biblioteca.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 464
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2012
ISBN: 9786065883567
Dimensiuni: 14 x 19 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri