Tot ce Trebuie să Știe Părinții. 90 de Întrebări și Răspunsuri

Tot ce Trebuie să Știe Părinții. 90 de Întrebări și Răspunsuri
202,00 MDL (50,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

In fiecare zi, parintii se confrunta cu intrebari la care nu pot raspunde bazindu-se doar pe instinct sau pe experienta proprie. Poate un copil sa aiba secrete? E bine sa-i „birfim” prietenii? Cum sa-l incurajam sa obtina performante scolare?

Cum sa-l criticam fara sa-i distrugem increderea in sine? Cum putem contracara efectul negativ pe care unele emisiuni TV il au asupra celor mici? Cartea ofera raspunsuri la cele mai frecvente intrebari ale parintilor si sfaturi practice care va ajuta sa gasiti solutiile optime in problemele dificile legate de educatia copiilor si adolescentilor.
 
Cuprins: Care sint calitatile unui bun parinte? • Exista cu adevarat complexul lui Oedip? Daca da, cum sa-l ajutam pe copil sa-i faca fata? • Care este cheia unei bune educatii? • De ce dezvolta un copil ticuri sau manii si cum poate fi ajutat sa scape de ele? • Discutiile interminabile – cind si cum le punem punct? • Cum sa favorizam relatiile bune intre frati si surori? • Cum imi impiedic copilul sa se sustraga autoritatii mele si sa o ia pe cai gresite in adolescenta?

Despre Autor

François Dumesnil este doctor in psihologie, cu o experienta clinica de peste 30 de ani in domeniul psihologiei copilului. De acelasi autor: Au cœur des psychoses précoces: Le traitement relationnel(1993), Le destin psychique de l’enfant (1993), Parent responsable, enfant équilibré (2003).

Detaliile Produsului

Titlu Original: Questions de parents responsables
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 247
Editura: Polirom
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-46-1778-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2200

Pareri