Tot Ce ar Trebui Să Ştii Despre PR

Mai multe poze

Tot Ce ar Trebui Să Ştii Despre PR
271,00 MDL (60,62 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aveti o idee clara despre ce sunt relatiile publice? Sau viziunea dumneavoastra este colorata de povestirile nesfarsite din media despre „exercitii de PR“, „treburi de PR“ si „smecherii de PR“
– termeni folositi de obicei ca prescurtare pentru inselatorie si scamatorie?

Orice am crede despre relatiile publice, ele sunt acum recunoscute ca parte importanta din managementul modern si din viata contemporana in general. Acest ghid foarte usor de citit cuprinde peste 500 de intrebari care deschid ochii, cu raspunsuri care pun pe toata lumea in tema.

Indepartand straturile de confuzie, exagerare si interpretare gresita, respectatul guru in PR Anthony Davis ofera o intelegere clara a relatiilor publice si a capacitatilor acestora. Plina de explicatii, exemple si anecdote din lumea reala, aceasta analiza realista a practicilor din relatiile publice raspunde la toate acele intrebari nelinistitoare pe care toti am vrut sa le punem, ca de exemplu: * o mare parte din conceptul de PR inseamna a castiga teren si a socializa; * nu-i asa ca oricum jurnalistii „cosmetizeaza“ stirile? * poate orice manager competent sa se descurce cu PR-ul? * cum te poate ajuta lobby-ul daca nu faci parte din bransa? * au vreo valoare „cascadoriile“ facute prin publicitatea gratuita?

Daca vreti sa aflati in ce masura relatiile publice pot ajuta organizatiei dumneavoastra, daca sunteti pe cale sa incepeti absolut prima campanie de PR, daca aveti nevoie sa re-ganditi valoarea PR-ului actual sau daca planuiti sa redefiniti viitorul acestuia, Tot ce ar trebui sa stii despre PR va fi nepretuita in demistificarea problemelor si proceselor. Iar daca sunteti student la relatii publice, aceasta carte va raspunde tuturor acelor intrebari de care manualele obisnuite nu se ocupa.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
Editura: Publica
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-88-3653-2
Dimensiuni: 14 x 20,5 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri