Tot ce Ai Vrut Să Ştii Despre Sex (Ediţie Jurnalul Naţional)

Tot ce Ai Vrut Să Ştii Despre Sex (Ediţie Jurnalul Naţional)
130,00 MDL (29,15 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

De aproape patruzeci de ani, această carte — bestseller absolut în numeroase ţări — a devenit parte a vieţilor cititorilor din lumea întreagă, aducându-le mai multă satisfacţie în experienţele sexuale, consolidându-le căsniciile şi învăţându-i pe copiii lor să aibă o atitudine sănătoasă şi realistă faţă de sex. Cea mai recentă ediţie a lucrării, acum accesibilă şi cititorilor români, a fost actualizată având în vedere toate evoluţiile din ultimii ani în sexologie.

Autorul scrie cu un umor spumos, un fermecător stil colocvial şi o sinceritate plină de curaj, fără pretenţii moralizatoare şi fără falsă pudoare. Descoperiţi la fiecare pagină informaţii noi şi utile, pe care le veţi putea folosi pentru a vă face experienţele sexuale mai interesante, mai împlinite şi, mai ales, mai sigure ca oricând.

În acelaşi timp, autorul vă arată cum să evitaţi capcanele vieţii sexuale, arătând că „sexul protejat“ nu trebuie să însemne „sex plictisitor“ şi explicând unde anume sunt pericolele şi cum pot fi acestea ocolite.

Când veţi întoarce ultima pagină a acestei cărţi, vă veţi simţi la fel ca acel cititor care scria, după citirea primei ediţii: „Cartea m-a făcut să râd, m-a făcut să gândesc, m-a făcut să mă bucur mult mai mult de sex. Singurul lucru care m-a întristat a fost că s-a terminat prea repede.“

 

Detaliile Produsului

Titlu Original: Everything You Always Wanted to Know About Sex
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 448
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-669-602-2
Greutatea: 0.3000

Pareri