Toamna Patriarhului

Toamna Patriarhului
219,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Literar, cartea cea mai importantă, cea care poate să mă salveze de la uitare, este Toamna Patriarhului. A fost romanul care m-a făcut cel mai fericit scriindu-l, căci este cel pe care am vrut dintotdeauna să-l scriu şi, în acelaşi timp, cel în care mi-am împărtăşit plenar propriile experienţe şi confesiuni... Într-adevar, este un roman-mărturie, o autobiografie încifrată. Toamna Patriarhului, romanul său preferat - după cum mărturiseşte însuşi autorul -, transformă într-o poveste trepidantă şi încărcată de accente vizionare periplul absurd al unui dictator singuratic şi grotesc.

Corupţia şi jocurile politice de culise, lupta pentru putere sunt teme universale, extrem de actuale, care poartă amprenta distinctă şi inconfundabilă a scriiturii lui Gabriel García Márquez. Magnific... superb.. . un fascinant portret arhetipal al patologicului tiran fascist. "García Márquez este la fel de copleşitor ca Melville şi Dostoievski.

Despre Autor

Laureat al Premiului Nobel pentru Literaturã în 1982, scriitorul columbian Gabriel García Márquez s-a născut în 1927, în Aracataca, fiind cel mai cunoscut scriitor sud-american al secolului XX, devenind pe plan mondial părintele realismului magic.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Rao
Apariția: Octombrie 2008
ISBN: 9789735767112
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri