Toți suntem ciudați

Seth Godin

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Descriere

Vrei să fii autentic? Vrei să dansezi după propria ta muzică? Te rog, citește această carte, apoi mai citește-o o dată, e plină de idei inteligente pentru oameni inteligenți. E plină de ironie pentru oameni ironici. E plină de subtilitate pentru tine, prietenul meu subtil, care îți încasezi în fiecare lună salariul.
Jucători de World of Warcraft, LARP, Settlers of Catan? Niște ciudați.
Fani Bieber, Taylor Swift, One Direction? Încă și mai ciudați.
Dietă paleo, cu carbohidrați, vegani sau ovolactovegetarieni? Clar ciudați.
S-o recunoaștem. Toți suntem ciudați. Și atunci de ce companiile continuă să încerce să realizeze produse pentru mase?
De ce continuăm să ne comportăm de parcă masele chiar ar exista? Ciudatul este noul normal. Și doar companiile care înțeleg asta au șanse de supraviețuire.
„Seth a comis-o din nou! Deschideți această carte la întâmplare. Citiți-o și vă veți schimba gândirea, imaginea asupra lumii, asupra activității cotidiene sau vă veți exprima mai fluid în domeniul creativ. Ciudat cum reușește el asta, nu-i așa?” - ROB BERKLEY, instructor de management, VisionDay.com
Tot ce nu este normal este ciudat și în clipa de față există mai mulți ciudați ca oricând. Oare e un lucru rău?
Ce anume se asortează cel mai bine cu fericirea? Bogăția? Semnul zodiacal în care te-ai născut? Frumusețea?
De fapt, Ronald Inglehart și alți cercetători consideră că, la nivelul întregii lumi, capacitatea de a fi ciudat, libertatea de a alege și abilitatea de a te face auzit sunt factorii care se armo­nizează cel mai bine cu fericirea. Indiferent de venituri, de rasă ori de locul de pe pământ în care trăiesc, oamenii devin fericiți când îi lăsăm să aleagă dintre lucrurile importante pentru ei. Mai multe tipuri de jeanși nu-i fac, desigur, mai fericiți, în schimb sunt mai fericiți dacă pot să trăiască unde vor, să spună ce simt, să-și exprime dorințele și să aleagă o anume cale.

Mai multe informații

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 117
Apariția: 2023
ISBN: 9789975773782
Dimensiuni: 13x 20 cm