Timmy Fiasco. Uite ce-ai făcut!

Timmy Fiasco. Uite ce-ai făcut!
204,00 MDL (51,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Timmy e pe cale să rezolve cel mai important caz al vremurilor sale: concursul de la şcoală pentru găsirea hoţului unui glob pământesc. E şansa lui de a câştiga cinci sute de dolari, care-l vor aranja pe viaţă, zice el. Însă e clar că cineva vrea să trişeze. Înşelăciune. Fraudă. Escrocherie.

Aşa că Timmy Fiasco trebuie să învingă toate mişmaşurile, cu ajutorul discutabil al partenerului său Total, ursul polar cel leneş, şi intervenţia excentricei mătuşi Ciur, care-şi face apariţia pe rotilele Vâj-vâj. Să răzbune nedreptatea.

Numai de-ar ajunge la timp cu răspunsul...

”Timmy Fiasco e un învingător!” -- Jeff Kinney
 
”Pentru Timmy Fiasco, succesul este singura opţiune!” -- Lincoln Peirce
 
 
 
Despre Autor
 

 

Stephan Pastis (n. 1968) este un autor american de benzi desenate, devenit celebru în momentul în care colecţia sa de benzi desenate, Pearls Before Swine, a ajuns pe lista de bestselleruri a New York Times. Ulterior acestui succes, Stephan Pastis s-a dedicat scrierii seriei de benzi desenate pentru copii, Timmy Fiasco, al cărei prim volum, A greşi e omeneşte, a apărut în luna februarie a anului 2013 în Statele Unite.

Stephan Pastis este absolvent al Facultăţii de Drept. El nu a practicat însă avocatura, ci şi-a urmat pasiunea pentru grafică, ajungând, în scurt timp, unul dintre cei mai bine vânduţi creatori de benzi desenate din lume. 

Detaliile Produsului

Titlu Original: Timmy Failure
Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 288
Editura: Arthur
Apariția: Martie 2015
ISBN: 978-606-8620-03-9
Dimensiuni: 14,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri