ȘTIINȚA BANILOR. CUM SĂ-ȚI MĂREȘTI VENITUL ȘI SĂ DEVII BOGAT

ȘTIINȚA BANILOR. CUM SĂ-ȚI MĂREȘTI VENITUL ȘI SĂ DEVII BOGAT
135,00 MDL (33,91 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Banii... unul dintre cele mai fascinante, provocatoare, emoționale, divizante și bine cercetate subiecte din lume!

S-au scris cărți, articole și discursuri cu privire la ce sunt banii, cum să-i câștigi, cum să-i cheltui, cine îi are și cine nu îi are... În ciuda atenției și interesului constant pe această temă, un singur cuvânt descrie opiniile persoanei obișnuite în privința banilor: „confuzie“. 

Există atât de multe informații înșelătoare, încât majoritatea oamenilor fie se bazează pe șansă pentru averea lor, fie ignoră subiectul cu totul. Acest lucru nu este doar inutil, ci și o tragedie, din cauza potențialului uman neexploatat, care nu e descoperit niciodată când oamenii își lasă viața la voia întâmplării sau renunță la visurile lor. 

Însă există o „știință” a banilor, la fel cum există o știință a nutriției, chimiei și ingineriei. Află de la binecunoscutul Brian Tracy ce legi ale banilor sunt valabile de mii de ani și ce mituri legate de bani te împiedică să ajungi la bunăstare. Programul prezentat de autor în cartea Știința banilor pune capăt tuturor confuziilor și prezintă scurt și la obiect adevărurile esențiale despre bani. Aplică în viața și în afacerea ta aceste idei și vei ajunge cu siguranță la succesul financiar!

 

Despre Autor

Brian Tracy deţine funcţiile de chairman şi CEO la Brian Tracy International, o companie specializată în instruirea şi dezvoltarea persoanelor şi a organizaţiilor. E preşedintele Universităţii Brian Tracy şi ocupă poziţia de Chief Learning Officer al iLearning Global.com.

Înainte de a-şi fonda propriile companii, a avut cariere de succes în marketing şi vânzări, investiţii, proprietăţi imobiliare, consultanţă în management şi alte câteva domenii conexe.

A fost consultant pentru mai mult de 1 000 de companiişi a vorbit în faţa a peste 4 000 000 de oameni, în cadrula peste 4 000 de conferinţe şi seminarii, desfăşurate pe tot cuprinsul Statelor Unite, în Canada, precum şi în alte40 de ţări. În calitate de orator apreciat în întreaga lume,Tracy îşi susţine discursurile în faţa a peste 250 000 deascultători anual. Seminariile sale vizează dezvoltarea. 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 269
Editura: For you
Apariția: 2019
ISBN: 9786066392778
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3300

Pareri