The Way Of The Dog. Arta de A Face Succesul Inevitabil

Mai multe poze

The Way Of The Dog. Arta de A Face Succesul Inevitabil
190,00 MDL (42,60 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Derek Stubbins este un vanzator ratat sau daca privim lucrurile din alta perspectiva unul extraordinar doar ca clientii sai sunt putin obtuzi si nu doresc sa cumpere nimic de la el. Intr-o buna zi, fara nicio alta avertizare, Derek este transformat in mod miraculos intr-un caine de stana. Aflat in aceasta postura, nu numai ca trebuie sa se obisnuiasca cu noua sa forma de existenta, dar principalul sau scop este de acum sa reuseasca sa aduca de fiecare data oile in tarc. Va reusi el acest lucru? Va fi capabil sa sparga vraja care l-a transformat in caine si isi va mai vedea vreodata copiii si sotia?

The way of the dog este o parabola care ne va arata cum sa ne imbunatatim sansele de a obtine ceea ce vrem atat in viata profesionala, cat si in cea personala.

Un reprezentant de vanzari, un caine, o vrajitoare cu cele mai bune intentii, rivali, o competitie importanta, toate acestea vorbesc cu mult talc, dar si cu multa claritate despre arta vanzarii. Cum iti oferim placerea sa afli chiar tu, lasandu-te vrajit de aceasta carte surprinzatoare.

„Pe masura ce pregateam aceasta carte sa fie una predominant despre afaceri, mi-am dat seama ca oamenii si-ar dori ca vietile lor sa mearga intr-o anumita directie. Le-ar placea sa-si realizeze obiectivele, sa se bucure de faima, avere si chiar sa le iasa sufleul de branza perfect. Insa multi dintre noi nu au nici cea mai mica idee legata de locul in care se afla. S-ar putea sa stim unde ne-am dori sa ajungem, dar nu avem habar de cat de departe este acel loc si care ar fi primul pas ce trebuie facut sau ce vom face daca intalnim obstacole de-a lungul acestui drum. Succesul ni-l dorim cu totii, dar descoperim ca este greu sa credem ca ar putea deveni inevitabil.“- Geoff Burch

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 142
Editura: Publica
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-8360-24-9
Dimensiuni: 14 x 20,5 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri