Secretul = The Secret

Secretul = The Secret
299,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 92 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

Bestseller Internațional

Potrivit unui articol apărut la 16 iulie 2010 pe portal de știri HindustanTimes.com, cartea ”The Secret” s-a vândut în peste 19 milioane de exemplare, fiind tradusă în 46 de limbi.

Părţi din Marele Secret s-au aflat în tradiţiile orale, în literatură, în diferite religii şi filozofii, de-a lungul secolelor. Pentru prima dată, toate părţile Secretului au fost reunite într-o revelaţie incredibilă, care va transforma vieţile celor ce o trăiesc.

Din această carte, veţi învăţa cum să folosiţi Secretul în toate aspectele vieţii dumneavoastră - obţinerea banilor, păstrarea şi redobândirea sănătăţii, relaţiile interumane, fericirea şi în orice interacţiune pe care o aveţi în această lume. Veţi începe să înţelegeţi puterea ascunsă, nefolosită, care se află în lăuntrul vostru şi această revelaţie poate aduce bucurie fiecărui aspect al vieţii dumneavoastră.

Secretul cuprinde înţelepciune de la învăţători din vremea noastră - bărbaţi şi femei care au folosit-o pentru a dobândi sănătate, bunăstare şi fericire. Aplicând cunoaşterea Secretului, ei aduc la lumină întâmplări captivante de vindecare a unor boli, de redobândire a sănătăţii, de depăşire a unor obstacole şi de obţinere a ceea ce mulţi oameni ar considera imposibil.

Vezi trailerul ecranizării

Despre Autoare

Rhonda Byrne (n. la 12 martie 1951) este o autoare și producătoare de filme din Australia, cunoscută pentru cartea și filmul The Secret, devenit bestseller cu 19 milioane de cărți vândute și circa 2 milioane de DVD-uri. În 2007, Rhonda Byrne a fost inclusă de către Time Magazine în lista celor 100 de oameni care au schimbat lumea.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Secret
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 216
BRAND: Adevăr Divin
Apariția: Octombrie 2007
ISBN: 9789738759572
Dimensiuni: 14,5 x 18,5 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri

Părerile Clienților 4 item(s)

magica
Cineva mi-a spus,ca atunci cand are intrebarI interioare, la care nu-si poate da raspuns,deschide aceasta carte,la intamplare si citeste un pasaj.De fiecare data ,ceea ce citeste ajuta sa-si puna gandurile in ordine si sa gaseasca cele mai potrivite raspunsuri.Dupa ce am citit si eu cartea,am ramas frapata ca chiar asa se intampla.E magica
Evaluarea
Parerea lui Vera Ceban / (Plasată la data 11.09.2013)
Tot ce iti doresti devine realitate!
The Secret este cartea care m-a ajutat sa-mi schimb atitudinea fata de tot ce ma inconjoara, si mi-a imbunatatit viata in atitea feluri! Este o carte care te fascineaza atunci cind incepi s-o citesti, iar cind te apropii de sfirsit o citesti mai incet, deoarece nu mai vrei sa ia sfirsit! Zilele astea cea mai mare dorinta a mea a devenit realitate, desi parea imposibil...si simt ca o mare parte in realizarea visului meu se datoreaza acestei carti, dar si celorlalte doua carti ale lui Rhonda Byrne: the Power si the Magic. Le recomand pe toate trei tuturor!
Evaluarea
Parerea lui Tudorita / (Plasată la data 12.03.2013)
secretul e in noi!
cea mai buna carte !!! eu aceasta carte o fac cadou la cunoscutii mei la zile de nastere ect.
Evaluarea
Parerea lui valentina potrimba / (Plasată la data 22.02.2013)
O RECOMAND.
EXCELENTA pentru o schimbare de atitudine, pentru a fi ceea ce-ti doresti si pentru a avea ceea ce vrei.

O RECOMAND.
Evaluarea
Parerea lui SimoBV / (Plasată la data 21.02.2013)