The Look Book. Ținuta perfectă pentru orice ocazie

The Look Book. Ținuta perfectă pentru orice ocazie
192,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Atunci când vine vorba de îmbrăcăminte, aproape nimeni, dintr-un motiv sau altul, nu poate rămâne indiferent; dacă nu îi preocupă propriile haine, îi vor preocupa ale celorlalţi. Elizabeth  Bowen

Cu ce să mă îmbrac?“ Fiecare dintre noi și-a pus de nenumărate ori această întrebare – cu ce să ne îmbrăcăm la birou, când mergem la cumpărături, la o petrecere sau în club, la un concert rock, la o primă întâlnire sau în atâtea alte ocazii.

De ce este acest lucru atât de important pentru noi? Pentru că felul în care ne îmbrăcăm comunică lumii întregi cine suntem cu adevărat, fără să rostim un singur cuvânt. Regulile stricte, riguroase sunt inamicul stilului adevărat. Însă, de la situaţie la situaţie, există indicii, contexte şi limbaje vestimentare diferite. Fiecare eveniment impune un anumit stil şi un anumit impact, iar stăpânirea unui echilibru între aceste două aspecte este o artă care se poate învăţa. Cheia succesului constă în descoperirea stilului şi în însuşirea fără efort a limbajului modei.

Look Book te va învăţa acest limbaj şi cum să te îmbraci la evenimentele obişnuite din viaţa ta, astfel încât hainele pe care le porţi să te reprezinte cel mai bine. Vei învăţa să te îmbraci potrivit fără să fii pudică, să fii creativă, dar nu şi caraghioasă; încrezătoare, dar nu şi arogantă. Să nu uiţi niciodată că stilul autentic vine dinăuntru şi că trebuie să rămâi mereu fidelă propriului stil. Să nu-ţi fie teamă să adaugi fler ţinutelor recomandate în carte. Îndrăzneala este o parte integrantă a inovaţiei. Nu uita: indiferent ce haine ai purta, poartă-le cu o încredere nemaivăzută.

 

Recenzii


 

Plusuri: Sfaturile care pot fi adaptate și oferă un punct de pornire, nu un punct de vedere rigid, de urmat ca atare. Citatele amuzante. Ilustrațiile încântătoare. Poveștile personale (atâtea câte sunt).
    
Minusuri: Un oarecare aer superficial. Mănușile de grădinărit nu vor fi niciodată sexy, indiferent ce le-am face!

Recomandari: Indeciselor, neștiutoarelor în ale vestimentației, fashionistelor în devenire sau celor consacrate. Cartea cred că poate fi pe gustul tuturor pentru că nu are nici urmă de condescendență sau vreun aer savant, deși din postura de Fashion Director nu ar fi fost exclus. Fie o să vă învețe ce și cum, fie o să vă întărească opiniile deja formate despre modă și ținutele potrivite la momentele și ocaziile potrivite.

-- Bookblog.ro

 

Despre Autor


 

Nina Garcia este critic și editor de modă, fost fashion director la publicația Elle, iar în prezent la Marie Claire. O autoritate recunoscută în domeniul modei internaționale, face parte din juriul Project Runway și este frecvent invitata unor emisiuni de televiziune, precum: The Today Show, The View și Good Morning America.


A mai publicat: The Little Black Book of Style (2007), The One Hundred: A Guide to the Pieces Every Stylish Woman Must Own (2008), The Style Strategy: A Less-is-More Approach to Staying Chic and Shopping Smart (2009).

Scopul ei, scrie Nina Garcia, este să transforme stilul femeilor, dându-le astfel încredere pentru a-și schimba viețile.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Nina Garcia's Look Book: What to Wear for Every Occasion
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Litera
Apariția: August 2013
ISBN: 978-606-600-392-6
Dimensiuni: 14,5 x 19,2 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri