The City and the City

The City and the City

Preț de Listă: 276,00 MDL (69,00 RON)

Preț: 138,00 MDL (34,50 RON)

Economisești: 138,00 MDL (34,50 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Corpul unei femei este descoperit in remarcabilul si totodata darapanatul oras european Beszel. O asemenea crima este ceva obisnuit pentru Tyador Borlu, cel mai bun investigator al Brigazii de Crime Extreme ? pana cand, prin cercetarile lui, ajunge sa descopere anumite forte ciudate si terifiante care lucreaza in umbra, si curand el si toti cei din jurul lui vor fi in pericol. Tyador este nevoit sa urmeze un drum dincolo de granite atat fizice cat si psihice, pana in orasul care este complementar si, deopotriva, rival cu al sau: Ul Qoma. 

Autorul de bestseller-uri Mieville vine cu cel mai desavarsit roman al sau de pana acum, un thriller existential, ce dezvaluie un oras diferit de oricare altul - fie el real sau imaginar.

China Miéville (n. 1972) este un scriitor britanic care a debutat în 1998 cu romanul Regele Şobolan. Părăseşte curând abordarea dark fantasy - horror, devenind unul dintre cei mai cunoscuţi scriitori de New Weird.A cucerit publicul şi juriile marilor premii cu Trilogia Noul Crobuzon.

Publică în fiecare an câte un roman şi este nelipsit din listele cu nominalizări la marile premii de SF şi fantasy. Are în palmares şapte premii Locus, trei Arthur C. Clarke, două British Fantasy, câte un premiu Hugo, World Fantasy, British SF şi premii pentru cel mai bun roman străin cucerite în Spania, Franţa şi Germania.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 359
Editura: Tritonic
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-8139-20-3
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.4400

Pareri