Teste de Personalitate. Inteligenţă. Sociabilitate. Caracter

Mai multe poze

Teste de Personalitate. Inteligenţă. Sociabilitate. Caracter
99,00 MDL (24,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Avem cu toții tendința să ne comparăm cu alții, suntem mereu dornici să înțelegem cine suntem cu adevărat, să aflăm de ce ne simțim și de ce acționăm în felul în care o facem și, mai important, ce anume am putea deveni dacă ni se oferă oportunitatea. Inspirate de studii, cercetări, sondaje de opinie și experiența clinică a unora dintre cei mai cunoscuți specialiști din științele sociale, psihologie și psihiatrie, testele propuse de Salvatore Didato îți oferă șansa de a te cunoaște mai bine.

Explicațiile oferite la finalul acestora te vor ajuta să te descoperi, dar și să înțelegi de ce ai o anumită trăsătură de personalitate și, dacă e nevoie, ce poți face ca să te schimbi. Tot ce ai de făcut este să fii sincer și să te amuzi răspunzând, singur sau împreună cu prietenii, la întrebări. 

 

Despre Autor


 

Dr. Salvatore Didato este un psiholog clinic, fiind, în trecut, comentator de radio, TV şi ziar, pe relaţiile între oameni.

Este autorul a Psychotechniques, iar numeroasele sale articole au apărut într-o varietate de publicaţii, incluzând Parade, Harper's Bazaar, Cosmopolitian şi The New York Times.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 128
Editura: Litera
Apariția: Octombrie 2014
ISBN: 978-606-741-105-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.1500

Pareri