Aventura, Vol. 10. Testamentul incașului

Aventura, Vol. 10. Testamentul incașului

Preț de Listă: 84,00 MDL

Preț: 25,00 MDL

Economisești: 59,00 MDL (70%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Oameni albi şi oameni roşii, eroi şi bandiţi, străini cruzi, împrejurări dramatice, comori ascunse, lupte pe viată şi pe moarte, prietenii devotate, răzbunări şi urmăriri, iată doar câteva dintre atributele prin care Karl May a devenit unul dintre cei mai citiţ scriitori din lume.

Descrierea Colecției

Aventura este o nouă colecţie dedicată copiilor şi adolescenţilor pasionaţi de lectură şi reuneşte unele dintre cele mai importante titluri din literatura pentru copii, scrise de Charles Dickens, Mark Twain, Lewis Carroll, Karl May, Arthur Conan Doyle și Emilio Salgari.

Literatura de aventuri s-a bucurat dintotdeauna de un public cititor pasionat şi foarte numeros, fiind caracterizată printr-o mare varietate tematică. De asemenea, contribuie la dezvoltarea imaginaţiei copiilor şi a adolescenţilor, a unor trăsături pozitive de caracter: curaj, dorinţă de cunoaştere şi explorare, perseverenţă. Citind aceste cărţi, tinerii vor putea trăi viaţa a zeci de personaje şi vor putea ieşi din poveşti îmbogăţiţi de experienţe palpitante.

Despre Autor

Karl Friedrich May (n. 25 februarie 1842 la Ernstthal, d. 30 martie 1912 la Radebeul) a fost, timp de decenii, unul dintre scriitorii germani cei mai productivi și mai citiți, fiind cunoscut pentru romanele sale de aventuri. Mai cunoscute sunt romanele sale cu povestiri de călătorie din orient sau de pe pe teritoriul SUA și al Mexicului. O mare parte din operele sale au fost ecranizate, sau adaptate pentru piese de teatru. - Wikipedia

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Winnetou
Grupa de Vârstă: 9-12 ani, 13-18 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 416
Editura: Adevărul
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-539-951-8
Dimensiuni: 13 x 22 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri