Termină cu Vaicăreala și Fă ceva cu Viața Ta

Termină cu Vaicăreala și Fă ceva cu Viața Ta
225,00 MDL (56,52 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Termină cu vaicăreala și fă ceva cu viața ta te împinge în afara zonei tale de confort şi Winget nu-ţi va permite să scapi cu scuzele pe care noi toţi le găsim atât de mângâietoare. Singura persoană pe care o poţi acuza pentru orice ţi s-a întâmplat vreodată în viaţă este cea pe care o vezi în oglindă. Şi este, de obicei, ultima persoană pe care majoritatea dintre noi ar vrea s-o acuze.

Poate că nu vei fi de acord cu tot ce spune Larry Winget în această carte complet zguduitoare.

S-ar putea să nu-ţi placă conceptele şi ideile despre care el crede că îţi pot schimba viaţa, dar nu-i pasă. Ştie că ideile lui nu sunt pentru oricine şi recunoaşte cu uşurinţă. Winget vrea doar să te provoace să-ţi analizezi viaţa privată şi cea profesională, iar dacă nu eşti complet mulţumit de rezultatele tale, atunci să Încerci sfaturile lui. Sunt şanse maxime ca ele să funcţioneze şi în cazul tău şi să te facă să înaintez rapid spre realizarea visurilor tale.

Dacă încerci şi nu funcţionează, nu vei avea nimic de pierdut. 

Larry Winget, supranumit "pitbull-ul dezvoltarii personale si singurul vorbitor din lume care irita oamenii" are un stil combativ, o abordare directa, o maniera care irita, dar cartea sa "Termina cu vaicareala si fa ceva cu viata ta" este teribil de amuzanta. Te vei trezi razand in hohote cand ai sa citesti ce are de spus despre frustrarea unor oameni care refuza sa-si asume responsabilitatea pentru viata lor si pentru rezultatele pe care le obtin. 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 286
Editura: Business Tech
Apariția: Decembrie 2010
ISBN: 978-973-8495-56-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri