Terapie Sexuala pentru Cuplu. Program de 30 de Zile pentru Reînvierea Pasiunii și a Dorinței

Mai multe poze

Terapie Sexuala pentru Cuplu. Program de 30 de Zile pentru Reînvierea Pasiunii și a Dorinței
139,00 MDL (32,54 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

De ce ajung atât de multe relații de cuplu să fie lipsite de satisfacție sexuală? Pentru că devenim, cu timpul, mai distanți, mai reci și mai puțin apropiați emoțional unii de alții, simțim mai puțină pasiune și romantism sexual. Totuși, pasiunea sexuală e de o importanță crucială pentru satisfacția maritală; este piatra de temelie a fericirii unui cuplu și un indicator clar al longevității relației.

Autorii vă propun un program de 30 de zile, ce include exerciții și provocări fizice și mintale care vor reînvia pasiunea, romantismul și dorința în viața voastră sexuală. Programul abordează în detaliu exprimarea liberă a sentimentelor și explorarea fanteziilor și câteva poziții și tehnici sexuale. În plus, pe lângă faptul că ajută la soluționarea unor probleme deja existente, este conceput să vă ajute să preveniți probleme de cuplu viitoare. Un adevărat ghid senzual care vă ajută să regăsiţi afecţiunea, devotamentul şi pasiunea pe care le simţeaţi odinioară unul pentru celălalt.

Pentru că dragostea – şi sexul – sunt chiar mai bune atunci când le retrăiţi a doua oară!  

Dr. Victoria Zdrok Wilson, care a fost atât o Playboy Playmate (octombrie 1994), cât şi o Penthouse Pet of the Year (2004), a obţinut o diplomă de doctor în drept (JD) şi doctoratul în psihologie clinică. Scrie articole în cadrul rubricii de succes „Dear Dr. Z“ a publicaţiei Penthouse şi este gazda unei emisiuni radio, intitulată The Sex Connection.

John Wilson este un terapeut marital şi de familie care oferă în prezent servicii de consiliere familiilor, adulţilor şi adolescenţilor la Lockwood Counseling and Learning Searvices. Şi-a obţinut masteratul în Terapia familiei la Iona College.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Litera
Apariția: Octombrie 2012
ISBN: 978-606-933-143-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3200

Pareri