Terapie naturală

Terapie naturală
465,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 2 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

Terapie naturală indică calea cea mai potrivită pentru nevoile tale atunci când vine vorba despre plante în general. Alege ce ți se potrivește cel mai bine în dependențăde ceea ce dorești să obții. 

Cartea cuprinde 224 de plante, inclusiv fructe și legume, unde sunt descrise proprietățile și contraindicațiile acestora.

De aici vei afla despre puterea vindecătoare a plantelor și te vei putea trata sau vei putea preveni anumite afecțiuni în mod natural.

Vei învăța cum să treci foarte ușor peste o stare de gripă sau răceală și să prepari un spray natural pentru gât roșu. Vei afla cum sa scazi febra într-un mod blând și potrivit, vei ști care sunt cele mai bune plante pentru a întări sistemul imunitar, cum să îți prepari o cremă sau o loțiune pentru ten din ingrediente naturale, diverse siropuri antirăceală, pastile în condiții de casă, unguente pentru dureri de spate sau calcâie crăpate. Vei ști cu ce plante să scazi efectiv tensiunea arterială dar și ce plante o pot ridica. Vei afla ce ceaiuri să savurezi înainte de culcare și ce plante sa consumi pentru a avea energie sau să îți îmbunătățești memoria și multe altele.

Despre autoare:

Elena Mitiliuc este pasionată de lumea plantelor cu proprietăți medicinale și mereu caută calea cea mai naturală pentru o vindecare. Această pasiune pentru plante o ajută să creeze diverse preparate cosmetice naturale pentru familie și prieteni, iar natura își demonstrează efectul.

În timpul liber preferă cărțile și studiul în domeniul naturii.

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Terapie naturală
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 312
BRAND: All
Apariția: 2020
ISBN: 0789975877053

Pareri