Terapia prin Ciocănituri. O Metoda Revoluționară de a-ți Trăi Viața fără Stres

Terapia prin Ciocănituri. O Metoda Revoluționară de a-ți Trăi Viața fără Stres
194,00 MDL (48,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Avand la baza principiile acupresurii antice si ale psihologiei moderne, terapia prin ciocanituri se concentreaza asupra meridianelor energetice ale corpului simultan cu focalizarea mentala asupra emotiilor negative sau tensiunilor fizice. La acestea se adauga si rostirea verbala a anumitor afirmatii care contribuie la calmarea sistemului nervos, restabilirea echilibrului energetic al corpului si resetarea creierului pentru a reactiona intr-o maniera armonioasa. Expertul de renume international in terapia prin ciocanituri Nick Ortner prezinta in aceasta carte:

Istoria si stiinta care explica cum functioneaza terapia prin ciocanituri si de ce o recomanda un numar din ce in ce mai mare de medici pacientilor lor pentru o gama larga de afectiuni.

Numeroase exercitii practice usor de aplicat, diagnostice si fise de lucru care te vor ajuta sa aplici pas cu pas ciocaniturile pentru cele mai variate probleme.

Lectii care acopera o mare varietate de subiecte, de la alinarea durerii la stimularea pierderii in greutate sau cultivarea unor relatii mai armonioase prin folosirea terapiei prin ciocanituri.

Povesti din viata reala care prezinta rezultatele minunate ale terapiei prin ciocanituri, de la alinarea durerii intr-un caz de fibromialgie la depasirea fricii de zborul cu avionul.

Strategiile simple pe care le prezinta Nick Ortner ii vor ajuta pe cititori sa scape de temeri si de convingerile limitatoare ce ii impiedica sa isi traiasca viata pe care si-o doresc.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 390
Editura: Adevăr Divin
Apariția: Septembrie 2013
ISBN: 978-606-8420-25-7
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4300

Pareri