Terapia Gerson. Cel mai Eficient Program de Nutriție pentru Prevenirea și Tratarea Cancerului și a Altor Boli Grave

Terapia Gerson. Cel mai Eficient Program de Nutriție pentru Prevenirea și Tratarea Cancerului și a Altor Boli Grave
195,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Medicina moderna a facut progrese imense. Cu toate acestea, nu a reusit sa invinga cancerul, boala nemiloasa care face milioane de victime in fiecare an, la nivel mondial.

Si totusi, dr. Max Gerson (1881-1959) ne-a oferit o raza de speranta, prin terapia alternativa care ii poarta numele. In 1958, el a fost primul medic din lume care a spus despre cancer ca ar fi cauzat de mai multi factori independenti.

Dintre cei 49 de astfel de factori identificati pana in prezent (deficientele de nutritie, radiatiile de diverse tipuri, ingerarea aditivilor alimentari, stresul cronic, consumul de tutun si de alcool etc.), in mod surprinzator, alimentele toxice fac cel mai mare rau. Peste 70% dintre tumorile maligne sunt cauzate, intr-un fel sau altul, de ceea ce mancam.

Tocmai de aceea, Terapia Gerson are la baza o dieta care include fructe si legume proaspete, cultivate organic, si 13 pahare de sucuri proaspete pe zi, la intervale fixe.

Dupa 70 de ani de la aparitia terapiei, timp in care mii de pacienti au fost tratati cu succes, fiica dr. Gerson, Charlotte, ea insasi terapeut in medicina alternativa, impreuna cu dr. Morton Walker ofera si mai multe informatii despre efectele puternice de vindecare ale fructelor si legumelor organice.

Afla:

- cum sa invingi cancerul schimband chimia organismului

- cum sa prepari sucuri prin tehnici speciale pentru a le maximiza puterea de vindecare

- cum sa scapi de alergii, obezitate, hipertensiune, SIDA, lupus si alte boli

- ce suplimente intaresc sistemul imunitar.

Terapia Gerson – cea mai buna metoda pentru oricine a spus vreodata „Vreau sa ma fac bine. Arata-mi cum“ A functionat si pentru altii, va functiona si pentru tine! Invinge boala cu ajutorul Terapiei Gerson!

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 400
Editura: Litera
Apariția: 2013
ISBN: 978-606-849-431-9
Dimensiuni: 15 x 23 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri