Terapia cu flori (LIVRARE 15 ZILE)

Virtue Doreen

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Secretul = The Secret (LIVRARE: 15 ZILE)

Rhonda Byrne

497,00 MDL

Descriere

In aceasta carte utila, Doreen Virtue si Robert Reeves ne ofera informatii aprofundate despre 88 de flori, ilustrate cu fotografii color splendide. Veti afla despre proprietatile energetice si vindecatoare ale florilor, veti descoperi ce ingeri sunt conectati cu fiecare dintre ele si veti invata sa asociati diferite specii de flori cu fiecare chakra. In plus, veti gasi un mesaj "canalizat" pentru sprijin direct de la fiecare floare. Veti fi calauziti prin metodele de curatare energetica si veti invata sa realizati o sedinta de citire in Terapia cu flori.


In timp ce florile au o energie care trebuie experimentata, traita, nu este absolut necesar sa aveti la indemana si sa folositi flori vii pentru asta. Fotografiile din carte, impregnate cu energie vindecatoare, sunt tot ce va trebuie pentru a incepe calatoria. Prin urmare, fi e ca sunteti, fi e ca nu sunteti familiarizati cu plantele si cu florile, Terapia cu flori poate incepe sa va schimbe in bine ziua... si sa va aduca binecuvantari in viata!
Terapia cu flori este arta de a lucra cu flori, esente florale si ingeri pentru vindecare, manifestare si abundenta. Cu natura ca aliat, visurile voastre pot intr-adevar sa se implineasca!

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 208
Apariția: 2015
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 130 x 200
ISBN: 9786068420868