Tenis cu Moldoveni

Tenis cu Moldoveni
128,00 MDL (29,96 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un pariu excentric il leaga pe Tony Hawks, un barbat care iubeste provocarile neobisnuite, de Moldova, micul stat putin cunoscut in Europa de Est. Misiunea sa: sa gaseasca membrii echipei nationalei de fotbal si sa-i convinga sa joace tenis cu el. Cautarea bizara devine, in final, foarte putin legata de tenis sau de fotbal. Este, in schimb, descrierea unei calatorii extraordinare.

„Mă așteptam ca această carte să fie amuzantă, şi aşa şi este; ceea la ce nu m-am aşteptat este că e şi instructivă şi chiar foarte emoţionantă.” -- Daily Mail

 

Despre Autor


 

Antony Gordon Hawksworth, cunoscut ca Tony Hawks, este un umorist si autor britanic, nascut pe 27 februarie 1960.

A facut turul Irlandei cu un frigider pentru a castiga un pariu, apoi au mai urmat altele doua. Datorita unuia din ele a ajuns si in Moldova, in 1998, tara despre care nu stia nimic pe atunci, dar pe care a îndragit-o. Tony Hawks este unul dintre putinii scriitori straini care au scris despre Moldova. Cartea „Tenis cu moldoveni” a devenit bestseller in Marea Britanie si una din putinele surse din care britanicii pot afla ceva despre R. Moldova.

O parte din venitul obtinut din vanzarea cartii a fost donat pentru deschiderea centrului „Hippocrates” pentru copiii cronic bolnavi din familii vulnerabile. In primavara anului 2010, Tony a revenit în Moldova, de această data pentru a realiza filmul „Tenis cu moldoveni”, dupa cartea omonima.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 284
Editura: Cartier
Apariția: Septembrie 2014
ISBN: 978-9975-79-943-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3400

Pareri