Teatru pentru Elevi

Teatru pentru Elevi
111,00 MDL (25,99 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Această carte didactică îşi propune să suplinească lipsa de pe piaţa cărţii a textelor de acest gen. Este necesară pentru opţionale, dar şi pentru spectacolele şi concursurile şcolare, ea putând fi folosită pentru toţi elevii cu vârste cuprinse între 6 şi 16 ani.

Continut:

Trei ani de Scoală Scufita Rosie... altfel Ionel fotbalistul Iepurele si ariciul Albă ca Zăpada Povestea lui Harap-Alb Lacul popii Satul aplecat

Despre Autor

Doina-Antoaneta Rosoga este profesor pentru ciclul primar la Scoala Generală Poiana din judetul Gorj. Si-a început cariera odată cu finalizarea studiilor liceale din cadrul Liceului Pedagogic Tg-Jiu. împreună cu cele câteva serii de elevi, a participat la numeroase concursuri şi festivaluri artistice jucând în piese de teatru, grupuri de satiră şi umor sau dansuri populare şi obţinând mai multe premii şi distincţii individuale şi de grup.

Pasiunea pentru profesia sa a determinat-o să întocmească pentru elevi și mentorii acestora actualul volum de piese de teatru. în prezent are în lucru (aproape definitivat) un volum de poezii pentru elevi care să-i ajute pe învăţători şi profesori la predarea unor obiecte de învăţământ, la opţionale şi la spectacole.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 244
Editura: CA Publishing
Apariția: Ianuarie 2010
ISBN: 978-606-92353-9-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri