Te iubesc, orice-ai face!

Te iubesc, orice-ai face!

Preț de Listă: 193,00 MDL (48,25 RON)

Preț: 134,00 MDL (33,50 RON)

Economisești: 59,00 MDL (14,75 RON) (30%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Micuța Ema face o mulțime de trăsnăi, și, după fiec-are dintre ele, vrea să știe un singur lucru: o mai iubește oare mami?Copiii fac multe boacăne, pentru că sunt curioși, energici, vor să descopere lumea cât mai repede.

Părinții încearcă din greu să-i ferească de pericole, astfel că ajung să spună NU AI VOIE mult mai des decât TE IUBESC.

O carte despre experimente de copil, cu dialoguri simpatice și ilustrații vesele, în care se vor regăsi toți copiii și toți părinții.O carte care le va plăcea copiilor, pe care se vor bucura s-o recitească alături de părinte seară de seară.Un personaj care le va deveni rapid prietenă bună.Un instrument util pentru părinți obosiți care vor să se conecteze rapid și eficace cu puiul lor. 

Fragment:

" Inca de cand era foarte micuta, Ema a aflat de la mama si de la tatal ei ca amandoi o iubesc pana la planeta Jupiter si inapoi si ca iubirea lor nu va disparea, orice s-ar intampla.

Desi ea stie ca mami si tati nu spun niciodata minciuni, Ema vrea sa fie sigura.
Asa ca intreaba mereu pe mama sau pe tata daca o iubesc si atunci cand ea face lucruri mai putin placute, neobisnuite sau chiar periculoase, lucruri pe care ea le numeste "experimente".

De fiecare data, ei o iau in brate, o privesc in ochi si ii spun cu cea mai calda voce din lume:

- Te iubesc, orice-ai face, micuta mea planeta de bucurie! "

 

Despre Autor


 

Ioana Chicet Macoveiciuc este autoarea unuia dintre cele mai cunoscute şi iubite bloguri românești despre creşterea copiilor. Are cincisprezece ani de experienţă în presă şi comunicare.

A început să lucreze la nouăsprezece ani, în cadrul departamentului de Ştiri al Prima TV, apoi a lucrat în PR, a fost copywriter, jurnalist în presa scrisă (a publicat sute de articole în reviste cunoscute), realizatoarea unei emisiuni la TVR1, redactor şef al unei reviste săptămânale, a construit strategii de comunicare pentru mai multe proiecte web.

Acum scrie pentru ea și pentru cititorii blogului ei și organizează evenimente pentru părinți.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 6-8 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 28
Editura: Corint
Apariția: Mai 2016
ISBN: 978-606-683-340-0
Dimensiuni: 21 x 25,4 cm
Greutatea: 0.1500

Pareri