Te iubesc

Te iubesc

Preț de Listă: 128,00 MDL (32,00 RON)

Preț: 64,00 MDL (16,00 RON)

Economisești: 64,00 MDL (16,00 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Te iubesc este romanul dedicat iubirii virtuale. Astfel, Alice se trezeste iremediabil indragostita. Viata ei este bulversata de un scriitor celebru, care cu o singura privire a reusit sa ii acapareze intreaga atentie.

Urmeaza numeroase e-mailuri din care ar trebui sa se infiripe o frumoasa iubire. Va reusi o fata simpla, de culoare sa ii spuna Te iubesc acestui barbat care are toate femeile Parisului la picioarele sale?

In ciuda oricaror evidente, Alice isi va sacrifica viata pe altarul iubirii, se va lansa cu toata fiinta in scrierea unui roman inchinat barbatului iubit, eroul ei, acest necunoscut adulat în lumea intreaga, fiind sigura ca intr-o zi o va iubi. Pur şi simplu, este convinsa ca "acela care te iubeste intelege ceea ce scrii".

 

Despre Autor


 

Catherine Siguet (n. 1971) este autoare si coautoare a numeroase lucrari cu subiecte multiple (psihologie, memorii, biografii).

Catherine Siguet a studiat la Sorbona si detine in DEA in filozofie. A colaborat cu numeroase reviste de femei, printre care Elle, Questions de femmes, Maxi sau Esprit Femme si a fost multa vreme ghost writer pentru diverse staruri. De asemenea, a colaborat cu celebrele posturi de televiziune TF1, France 2, M6 si are emisiuni la regulate la cateva dintre radiourile franceze.

Catherine Siguet a devenit celebra datorita romanelor: Te iubesc , J'aimerais vous revoir sau Pas du tout je t'aime.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Je vous aime
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Nemira
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-8073-99-6
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri