Târfa: roman

Târfa: roman
169,00 MDL (33,97 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Inima Evei topi armura, topi negreața, descătușă sufletul. Avea atâta nevoie de dragoste, încât în acel moment sufletul ei era gata să îmbibe foarte multă iubire. Acum nu îi mai era frică de nimic. Se umplu de o forță și avânt puternic de nedescris.

Era sigură că viața ei s-a schimbat radical, de azi înainte va fi altfel și, în sfârșit, va îngropa Târfa din sine pe veci!

 

Recenzie


 

Cu o paletă generoasă de teme și subiecte, literatura erotică poate avea desfășurări largi, ca în pagini de roman, sau se poate limita la povestiri scurte și incitante, încărcate de mister și tensiune. Definirea personalității sexuale, prin parcurgerea unui șir de evenimente, în care fanteziile erotice șochează de cele mai multe ori, reacția ego-ului aflat într-o lume a instinctelor dezlănțuite par a fi pilonii pe care se sprijină întreaga arhitectură a romanului erotic. Genul nu este nou, vine încă din antichitate, nouă este doar abordarea, care oferă unicitate fiecărei opere în parte, atunci când, desigur, nu suntem puși în fața unei imitații.

În acest context, romanul „Târfa” de Cristina COSTOV, scris cu talent și știință a dozării tensiunii, oferă o imagine explozivă a unei o lumi bântuite de patimi demonice din care nu se poate evada decât prin împlinirea totală în actul iubirii. „Doar dragostea poate șterge amprenta de târfă din sufletul meu” constată Eva, personajul principal, dorind să-și îngroape definitv trecutul și oferindu-și șansa unei noi identități sub semnul tandreții și dragostei pentru alesul său, realizând, de data aceasta, o perspectivă optimistă asupra vieții.

Drumul către recuperarea valorilor morale avea să fi plin de peripeții, în care neprevăzutul merge alături de fabulos într-un ritm alert, ceea ce conferă dimensiuni noi romanului erotic “Târfa”, putând astfel fi asimilat atât romanului polițist, cât și de aventuri. 

Calea spre adevărata fericire avea să fie o veritabilă cursă cu obstacole, autoarea înscriind pagini palpitante, opunând mereu, idealului de înălțare morală, fața întunecată a lumii în chipuri sordide și fapte vizând, uneori, patologicul. Altfel spus, lupta dintre bine și rău, cu triumful binelui se desfășoara într-o aventură a cunoașterii cu reflex în conștiință: “Privea în jurul său, se simțea mai vie ca oricând și totul îi era atât de cunoscut. Putea să privească înlăuntrul său, știa legea divină și ce trebuie să facă.

”De ce pe parcursul vieții nu a știut ce să facă? Unde s-o apuce? Cum să trăiască?”

- Al. Mihăilă

 

De ce „Târfa”?


 

De oarece îmi place să le zic lucrurilor pe nume. Fiindcă sunt directă și nu vreau să voalez adevărul evident.

Sexul mereu a existat în viața omului, dar acțiunile sexuale permanent au fost un tabu pentru societate.
Oamenii preferă să vorbească în șoaptă despre viața lor intimă, dar să puncteze cu degetul la cei ce nu acționează conform standartelor sociale.

Eu am ”dezbrăcat” de taine viața unei femei, bântuită de diverse emoții acerbe, provocate de o viață fără de principii.

În acest roman cu denumire șocantă, multe femei se vor regăsi, dar puține o vor recunoaște…

Ce este mai încurcat decât conștiința unei femei prin care fulgeră mii de gânduri, idei și vise, care se intersectează cu puterea instinctivă a trupului?
Ce ai face tu dacă ai nimeri în situații complicate ale vieții precum eroina romanului ”Târfa”?
Ce ar zice lumea din jur, dacă ar afla de trecutul tău ”glorios”?
Ai putea depăși umilința?
Cum să scapi de sechele interne și să nu ajungi să-ți fii propriul judecător?

Toate aceste răspunsuri le veți afla de la Eva, protagonista romanului ”Târfa”.

Multe femei pe parcursul vieții se înfruntă cu hărțuirea și abuzul sexual. După statistici majoritatea nu-și denunță agresorii, rămânând traumatizate pe tot restul vieții. Cineva chiar își pierde acel pilon pe care se ține demnitatea, conformându-se cu inevitabilul și acceptând doar instinctele, uitând de conștiință.
Eva este un personaj multilateral, care întruchipează în sine destinul nefericit a mai multor femei contemporane.
Și chiar dacă are de înfruntat multe lupte interne vizavi de viața sa sexuală, Eva reușește să-și salveze sufletul purificându-se prin dragoste necondiționată.

Romanul ”Târfa” poate deveni și educativ, dar scenele demente din text vă vor pune pe gânduri ca să puteți urmări dintr-o parte viața unei femei ce a decis să se purifice de amprenta de târfă!

 

 

Citește primele pagini


 

 

Eva stătea întinsă pe pat, cearșafurile sure și șifonate aveau iz neplăcut. Era culcată într-o poziție incomodă, iar picioarele îi erau larg desfăcute. Corpul dezgolit era acoperit de mușcături și vânătăi proaspete de parcă era o marionetă lepădată și uitată de stăpânul său. 

Locuia într-o cameră mică, cu pereții murdari, decojiți de vopsea, cu miros pronunțat de mucegai. O rază de soare străbătuse prin jaluzelele boțite și s-a așezat pe buzele ei crăpate.

Ea nu dormea, în creierul ei s-au activat memoriile, s-a trezit conștiința. Astăzi împlinise treizeci de ani, până acum fusese oarbă de parcă a depășit o barieră nevăzută. A fost distrus barajul creat de indiferența din sufletul său și toate remușcările și-au găsit cale de ieșire.

În lăcașul său au fost sute de bărbați.

”De ce le-a permis să intre? Are nevoie de bani? Nu, are un serviciu bun, se simțea împlinită într-un fel.”

”Cine sunt eu? se întrebă ea. Sunt o prostituată? Nu, nu iau bani, atunci cine sunt? O curvă? O curvă murdară și putredă la suflet!”
Dis-de-dimineață, un copoi gras îi gâfâia la ureche scârțâind din pat. Nu a durat mult, cam 3 minute, dar de ce i-a permis? Poate e prea bună la suflet și nu știe să zică nu? Sau poate e nimfomană? Nu este adevărat!

Nu ține minte când ultima dată a primit plăcere din acțiunile sale haotice.

Încetul cu încetul își aduse aminte câți au fost în viața ei. 

”De ce o foloseau? Le-a permis ea!?”

Trupul ei schilod seamănă u o ladă de gunoi, plină de testosteronul, răutatea, frustrarea și ADN-ul cuiva. Îi veni un val de greață și ea vărsă pe podea, era doar apă, își aminti că nu mâncase nimic de 2 zile, dar băuse prea mult alcool, amețindu- și ca de obicei rușinea. Zeci de sticle deșarte erau înșirate peste tot. Mizeria din cameră era împuțită de mirosul trabucurilor abia stinse.

În fața ochilor, îi apărură toți bărbații pe care i-a primit în corpul său, cărora le-a permis penetrarea, cărora le-a dat voie să-i folosească vlaga, energia și încrederea.

Câte membre masculine a văzut! Bucăți de carne în care se pompează sângele și ele devin verticale, foarte diverse, pline de tărie, dar care se fac moi în scurt timp. Era încântată de această priveliște, nu-și putea rupe ochii, atunci când vedea un penis excitat, devenind capabilă de orice în acele clipe de hipnoză sexuală.

”Oare de ce ea le permitea? Chiar nu are tărie de caracter?”

Stând așa, se auzi scârțâitul ușii, niște pași abia deslușiți, dar fermi se îndreptau spre camera ei. Eva nici nu întoarse capul să vadă cine e.

Intrase vecinul de sus.

- Salut, cum e viața, scumpo? mârâi el. Am venit să mă descarc de probleme aici la tine, știu că mereu mă ajuți! zâmbi el ca o hienă flămândă.
- Văd că ești în formă, făcuse el o mină deșteaptă. Vrei o porție de relaxare? ironiză el.
Părea a fi doar o întrebare retorică. Eva avea o față apatică, deconectată de la lumea exterioară.
Fără să aștepte răspuns, bărbatul și-a scos haina, în umbrele camerei se vedea silueta lui în profilul lui deloc ideal. Plin de dorință și-a îndreptat săgeata către ea.

Eva nu se mișca, se afla într-o transă enigmatică, putea doar simți și încerca să înțeleagă ce se petrece cu creierul și sufletul său, uitând de corp.

Simțise o împunsătură, apoi încă una, apoi intensitatea lor s-a mărit. Pe fața ei s-a prelins o picătură de sudoare dezgustătoare ce a picurat de pe fruntea partenerului înfocat. Era ca o păpușă gonflabilă, cu ochii larg deschiși, dar fără de emoții.

El o întrebă:
- Ce ai astăzi? Dar nici nu mai contează, îmi place și așa, ceva nou și excitant! Și pufnind ca un mânz și-a continuat mișcările sălbatice.
Eva începu să-și simtă sufletul, îi era greață de sine, îi era frică și milă de de propria-i persoană dezintegrată de atâta dezmăț.
”Cine sunt eu?” se întrebă ea.
Partenerul se încordă și gemu! Două minute a mai respirat greu, după care se ridică.
- Mersi păpușă, ai fost super ca de obicei, pe curând, zise el îmbrăcându-și în fugă cămașa.
- Mi-i frică, șopti ea.
Ușa bubui, vecinul plecase.
A sărit brusc din pat, ca arsă. Corpul ei murdar și slăbit semăna cu a unui animal schingiuit și torturat de viață.
”Totul își făcuse cu mâna sa.” se gândi ea.
A mers spre baie și a pornit dușul rece.

Rar plângea, acum îi  ieșeau toate emoțiile la suprafață, acum îi ieșea acreala acumulată de peste ani. Stropii reci îi spălau fierbințeala corpului, de care s-a bucurat mulți ani, suspendându-i orice apetit sexual. Se freca din răsputeri cu buretele, de parcă vroia să șteargă tot păcatul, toată rușinea, toată durerea.

 

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 124
Apariția: Octombrie 201
ISBN: 978-606-8137-78-0
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.1600

Pareri