Țara Mea Privită din Stele

Mai multe poze

Țara Mea Privită din Stele
26,00 MDL (6,50 RON)
  • Cumpără 2 exemplare cu 23,40 MDL fiecare și economisește 10%

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Lică era cel mai fericit copil din lume. Mîine începe vacanţa. Au mai fost vacanţe şi toamna, şi iarna, şi primăvara, dar aşa - vreo cîteva zile. Nici să te saturi de joacă nu-ţi ajungea timp. Acum e altceva - Vacanţa cea Mare! Vre-o două săptămîni se va juca cu prietenii, va merge la bunici, apoi la ceilalţi bunici, poate că va pleca cu mămica şi cu tăticul şi la mare, şi - iarăşi la bunici. Şi de citit le-a dat profesoara pentru vară vreo cinci cărţi. A mai calculat el cît timp i-ar trebui să le reuşească pe toate şi, după cum a socotit, vacanţa ar trebiu să se termine cam pe la 1 noiembrie, dar ce să-i faci, va trebui şi să se odihnească mai repede.

Mai avea el un motiv să fie fericit. De cînd s-a întîlnit cu prietenul său As-tralică, la învăţătură avea doar note bune şi foarte bune. Azi, la ultimul sunet, a primit o diplomă pentru succese la învăţătură şi acasă a fost lăudat. Mămica a pregătit o cină de sărbătoare, iar tata a adus o tortă, a servit puţin vin şi i-a spus că este mîndru de el. L-a netezit pe cap, zicîndu-i să crească mare şi sănătos. E zgîrcit la vorbă tăticul, mămica l-ar fi lăudat vreo oră. La culcare l-au trimis cu o oră mai tîrziu. Lui Lică i-au crescut urechile, ca la elefant.

Tot mai des gîndurile îl duceau la Maricica... S-a făcut frumoasă. Ar vrea să se joace mai des cu ea, dar Maricica acum discută mai mult cu fetele şi nu prea vrea să alerge cu el şi să zădăre cîinele vecinilor...Iurie Miron

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 40
Editura: Lyceum
Apariția: 2012
ISBN: 978-9975-9635-7-2
Dimensiuni: 16,3 x 24 cm
Greutatea: 0.0920

Pareri