Tara Duncan - Vol.6 - În capcana lui Magister

Tara Duncan - Vol.6 - În capcana lui Magister

Preț de Listă: 150,00 MDL (30,15 RON)

Preț: 75,00 MDL (15,08 RON)

Economisești: 75,00 MDL (15,08 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

În splendidul palat din Omois, tânăra Tara este furioasă. Scânteile albastre ale magiei sale vibrează din pricina mâniei ei nestăpânite. Și toate acestea pentru că demonicul Magister a atacat-o din nou.

Mai exact, a atacat-o pe mama ei, ceea ce e și mai rău. El a încercat s-o răpească de sub nasul gărzilor, din grădinile palatului imperial. De data aceasta, Tarei i-a fost de-ajuns. Nu mai vrea să trăiască tot timpul în pericol, în așteptarea următoarei manevre a dușmanului său din umbră. Are cincisprezece ani, este moștenitoarea unui imperiu, magia sa este poate mai puternică decât a oricărui om, este înconjurată de prieteni devotați...

Se va lupta. Îl va învinge pe Magister. Îl va distruge.   Și-atunci, în loc sa se refugieze în brațele prietenului ei Robin, Tara cea cu ochii de cristal va recurge la darul ei de a spiona. Și desigur la Cal - talentatul Hoț, la gingașa Moineau - jumătate prințesă, jumătate bestie, la Fabrice - vârcolacul, la Fafnir - pitica roșcată. Și aventura începe. La tot pasul îi pândesc trădări, pericole mortale și minciuni.

Prietenia dintre ei și chiar legăturile de dragoste care începuseră să se înfiripeze între ei sunt puse la grea încercare. Vor reuși ei oare să scape din ghearele acestui geniu al răului?  

Aventură, umor, magie și dragoste: odată cu aventurile micii vrăjitoare Tara Duncan, publicate în peste zece țări, Sophie Audouin-Mamikonian a cucerit milioane de cititori.  

 

Despre Autor

Autoarea, Prinţesa Sophie Audouin-Mamikonian, a moştenit umorul devastator de la o lungă spiţă de umorişti. De la Tristan Bernard la Francis Veber, cincisprezece scriitori au distilat în venele sale această uimitoare combinaţie care este Tara Duncan.

Căsătorită şi mamă a două fete (care sunt principalele sale „corectoare”), prima ei carte — Tara Duncan: Magicienii sorţitori — a fost salutată în unanimitate de criticată şi apreciată de cititori.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Tara Duncan 6: Dans le piège de Magister
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 656
Editura: Corint
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-128-347-0
Dimensiuni: 15,5 x 23,5 cm
Greutatea: 0.8200

Pareri