Tao pentru Detoxifiere. Metode naturale pentru a-ţi purifica organismul

Mai multe poze

Tao pentru Detoxifiere. Metode naturale pentru a-ţi purifica organismul
292,00 MDL (73,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere de Miruna Andriescu.
 
Poluarea mediului ne afecteaza direct sanatatea, deoarece substantele toxice din aer si din apa ajung inevitabil in corpul nostru. Combinind medicina occidentala moderna cu metode practice si eficiente folosite de mii de ani in medicina traditionala din Asia de Est, volumul propune exercitii de respiratie si fizioterapie, precum si regimuri alimentare de detoxifiere, explicind totodata importanta administrarii de vitamine si suplimente nutritive pentru vindecarea bolilor sau mentinerea sanatatii.
 
Remediile si sfaturile lui Daniel Reid ne ajuta sa facem fata unor boli favorizate de acumularea in timp a toxinelor in singe si in tesuturi, cum ar fi hipertensiunea, cancerul, insuficienta cardiaca, diabetul, artrita si insomnia, dar si sa slabim, sa traim mai mult sau pur si simplu sa ne bucuram de o sanatate optima.
 
Cuprins:
Protocoalele elementare ale detoxifierii • Apa: hidratarea si hidroterapia • Dieta si suplimentele pentru detoxifiere • „Ingerul luminii”: helioterapia • Dieta si suplimentele pentru retoxifiere • Electrodetoxifierea prin tehnologii de ultima ora • Recomandari privind medicamentele si drogurile recreationale • Reglarea ceasului biologic al detoxifierii/retoxifierii

 

Despre Autor


 

Daniel Reid este autorul mai multor cărţi despre medicina tradiţională chineză. A studiat timp de mai bine de 20 de ani bioterapia, acupunctura, masajul, qi gong-ul, meditaţia şi artele marţiale sub îndrumarea maeştrilor chinezi din Taiwan.

A mai publicat: Chinese Herbal Medicine (1993), Guarding the Three Treasures: Chinese Way to Health (1995),Handbook of Chinese Healing Herbs (1995), Shambhala Guide to Traditional Chinese Medicine (1996), A Complete Guide to Chi Gung (2000), The Art and Alchemy of Chinese Tea. Singing Dragon (2012) şi The Essence of Chi Gung: A Handbook of Basic Forms for Daily Practice (2012).

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Tao of Detox. The natural way to purify your body for health and longevity
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 392
Editura: Polirom
Apariția: Septembrie 2015
ISBN: 978-973-46-5621-9
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri