Tao. Lumina care Vindecă. Practici fundamentale pentru activarea energiei qi

Mai multe poze

Tao. Lumina care Vindecă. Practici fundamentale pentru activarea energiei qi
282,00 MDL (70,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere de Cornelia Dumitru.
 
Qi, energia vitala, are un rol esential in mentinerea starii noastre de sanatate. Conform medicinei chineze taoiste, putem stimula circulatia energiei qi in corp cu ajutorul plantelor medicinale, al acupuncturii, al meditatiei si al exercitiilor fizice. Mantak Chia prezinta sistemul Tao Universal, care imbina exercitiile fizice si meditatia pentru a deschide Orbita Microcosmica, cel mai important traseu energetic din corp, si a activa astfel energia qi.
 
Acest ghid practic ne propune mai multe metode de echilibrare a curentilor yin si yang de bioenergie si de canalizare a fortelor primordiale universale astfel incit sa eliminam problemele de sanatate si sa ne bucuram de vitalitate si echilibru emotional.
 
Din cuprins:
Pregatiri energetice pentru meditatiile Luminii Vindecatoare • Punctele Orbitei Microcosmice • Deschiderea Orbitei Microcosmice de baza • Energia telurica si Orbita Microcosmica • Forta cosmica. Energia sinelui superior si Orbita Microcosmica • Energia sexuala si Orbita Microcosmica • Tao pentru vindecare si mentinerea sanatatii

 

Despre Autor


 

Mantak Chia studiază viziunea taoistă asupra vieții încă din copilărie. Stapinirea acestor cunoștințe străvechi, desăvârșită de studierea altor discipline, a dus la elaborarea sistemului Tao Universal, pe care maeștrii îl predau acum pretutindeni în lume. 

Mantak Chia s-a născut în 1944 în Thailanda, din părinți chinezi. La șase ani a învățat de la călugării budiști cum să „liniștească mintea”. La liceu a învățat box thailandez tradițional și în scurt timp a atins un grad de măiestrie considerabilă în aikido, yoga și tai chi. În timpul studenției în Hong Kong a început să aprofundeze cu adevărat scrierile despre stilul de viață taoist, ajungând în cele din urmă să stăpânească diverse discipline ezoterice, sub îndrumarea mai multor maeștri, printre care I Yun, Meugi, Cheng Yao Lun și Pan Yu.

Pentru a înțelege mai bine mecanismele din spatele energiei vindecătoare, a studiat de asemenea anatomia și științele medicale occidentale. 
Maestrul Chia a predat sistemul sau de vindecare și de practici energizante mai multor zeci de mii de cursanți șia format peste două mii de instructori și practicieni întoată lumea. A înființat centre de instruire și de studii taoiste în numeroase țări de pe glob. În iunie 1990, în cadrul Congresului Internațional de Medicină Chineză și Qi Gong, a fost desemnat Maestrul Qi Gong al Anului. 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 440
Editura: Polirom
Apariția: Ianuarie 2016
ISBN: 978-973-46-5663-9
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri