Tânară, Vreau Carieră! Sfaturi Direct din Tranșee

Tânară, Vreau Carieră! Sfaturi Direct din Tranșee
130,00 MDL (29,15 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ca sa ai succes, e nevoie de mai mult decat de o diploma si o pereche de pantofi cu toc! ti-ar fi de folos intelepciunea si sfaturile practice ale femeilor care s-au aflat candva la inceput de drum, au invatat din greselile lor si au depasit fiecare impas.

Ei bine, Hannah Seligson ridica valul de pe una dintre cele mai comune (si, totusi, mai putin discutate) probleme cu care se confrunta femeile astazi: supravietuirea si evolutia la locul de munca. Prin interviuri luate unora dintre cele mai de succes femei de afaceri, prin cercetari meticuloase si prin discutii fata in fata cu sute de fete aflate la inceputul carierei, Seligson a reusit sa adune intre paginile acestei carti tot ce vrei sa stii, dar ti-a fost teama sa intrebi.

Cartea Tânară, Vreau Carieră! include nu doar sfaturi din viata reala, puncte de vedere clare si liste utile, ci si trucuri inedite, pe care le poti folosi fara exercitiu prealabil - pentru a incepe cu dreptul.

Noi, femeile din ziua de azi, dovedim un curaj nebun. Ne propunem sa avem familie, cariera, fericire, liniste, ritm rapid si tinerete vesnica. Dar cum sa facem sa le putem avea pe toate?

Cartile Stiletto sunt exact cele pe care trebuie sa le ai dimineata in geanta, la pauza de cafea pe masa si seara la o baie calda. Totul despre cum sa devii femeia care iti doresti sa fii! Exclusiv pentru femei.

Recenzii

„Tanara, vreau cariera! ar trebui sa faca parte din biblioteca fiecarei femei care lucreaza, indiferent ca are o slujba de 10 zile sau de 10 ani.“ - Nan Mooney

„Un sfat bun la inceputul carierei poate face diferenta intre a ramane mediocru si a dobandi un success exceptional.“ - Tory Johnson

Despre Autoare

Hannah Seligson, absolventă a Universităţii Brown, este în prezent jurnalistă independentă şi autoare de cărţi.

Tânără, vreau carieră! este volumul ei de debut, care s-a bucurat de recenzii pozitive în publicaţiile New York Times, Forbes, Houston Business Journal şi Washington Post, ultimele două catalogând această carte drept una „absolut fundamentală pentru fiecare femeie nou angajată“. în 2009 a apărut cel de-al doilea volum al autoarei, A Little Bit Married: How to Know When to Walk Down the Aisle or Out the Door.

De asemenea, Hannah Seligson susţine discursuri în cadrul a numeroase conferinţe şi seminarii — desfăşurate în universităţi, corporaţii şi asociaţii de afaceri, printre aceste instituţii numărându-se Harvard Business School, Beijing Professional Women’s Network şi Culinary Institute of America.

A fost invitată în emisiuni televizate, precum The Today Show, Fox News şi Glamour. În prezent, deţine şi funcţia de consilier editorial pentru publicaţia Op-Ed Project.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 208
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-669-666-4
Dimensiuni: 13,2 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri