Tânăr şi Bogat. Cum Să Faci Avere de Tânăr, pentru Totdeauna - Ediţia a II-a

Tânăr şi Bogat. Cum Să Faci Avere de Tânăr, pentru Totdeauna - Ediţia a II-a
152,00 MDL (34,08 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ediţia a Il-a.
Traducere din engleză de GoldPress Publishing LLC

Această carte se referă la felul în care am pornit noi la drum, neavând nimic, şi ne-am retras din activitate eliberaţi de griji financiare, în mai puţin de zece ani. Aflaţi cum puteţi face acelaşi lucru. 

Dacă nu vreţi să trudţi din răsputeri toată viaţa… această carte vă este destinată. De ce să nu vă retrageţi la pensie tineri şi bogaţi? 

Tânăr şi bogat
• Pârghia minţii. Aceasta este cea mai importantă secţiune a cărţii. Veţi afla de ce nu banii vă fac bogaţi. Însă cea mai puternică formă de pârghie, mintea, are capacitatea de a vă îmbogăţi ori sărăci.
• Pârghia planului. Pentru a vă putea retrage tineri, aveţi nevoie de un plan. Un plan care să pornească de la zero (pentru că nu aveţi nimic) şi să aibă un obiectiv şi un termen limită.
• Pârghia acţiunilor. În Era Informaţională, educaţia e mai importantă ca oricând. Numai că uneori, pentru a avea succes, trebuie să vă obişnuiţi să nu urmaţi sfaturile primite la şcoală. Deci, învăţaţi cum să faceţi greşeli şi să eşuaţi.
• Pârghia primului pas. Aflaţi cum să vă menţineţi pe un trend ascendent. 

Recenzie

Robert T. Kiyosaki, unul dintre autori, s-a născut în Hawaii, într-o familie de profesori. Şi-a făcut studiile universitare la New York. S-a înscris în Marina Americană. A luptat ca ofiţer şi pilot de elicopter în Vietnam. A scris pentru diferite reviste americane de afaceri. La 47 de ani s-a pensionat. Dar a continuat să fie investitor în imobile.

Cum să faci avere de tânăr, pentru totdeauna este subtitlul cărţii. Probabil, este util să citeşti cartea. Probabil, dacă încă eşti tânăr, vei reuşi. Dar această carte este ca şi afacerea lui Kiyosaki. în 1977 a fondat o companie care a scos pe piaţă primul portmoneu de nailon pentru surferi. Care a devenit un produs de succes. Pentru succes ai nevoie de surferi. Iar surferii au nevoie de ocean. Oricum, reţin un sfat al tatălui bogat:

„Există cheltuieli bune şi cheltuieli proaste.

Şi toată lumea ştie că există mâncare bună şi mâncare proastă. Aşa cum un individ încearcă să slăbească refuzând să mai mănânce, în acelaşi fel un om care încearcă să se îmbogăţească făcând economii la sânge nu face altceva decât să-şi distrugă statutul financiar şi după aia dă iama - nu în mâncare, ci în economii, făcând cheltuieli inutile. Şi astfel, ambii indivizi ajung „să se hrănească" - unul cu sărăcia sa, iar celălalt cu propria-i grăsime".

Aaa! încă ceva. Nu vă temeţi de eşecuri.

-- Gheorghe Erizanu, editor, autorul lucrării ”Ce spun cărțile”
 
Despre Autor

Robert T. Kiyosaki s-a născut şi a crescut în Hawaii. Provine dintr-o remarcabilă familie de profesori; tatăl său a condus Departamentul de Educaţie al Statului Hawaii. După terminarea liceului, şi-a continuat studiile la New York. Absolvind facultatea, a intrat în Marina Americană şi a luptat în Vietnam, ca ofiţer şi pilot de elicopter.

În 1977, a înfiinţat o companie ce a scos pe piaţă primul portofel din nailon pentru surferi, care în scurtă vreme a devenit un produs de mare succes. Creaţiile sale au apărut în Runner’s World,Gentleman’s QuarterlySuccess MagazineNewsweek şi chiar în Playboy.
La 47 de ani s-a pensionat, dar se ocupă în continuare de investiţii, în special în domeniul imobiliar.

În 1995, a devenit cofondator al unei organizaţii internaţionale cu profil educaţional, care funcţionează în şapte ţări şi care şi-a propus iniţierea cursanţilor în arta afacerilor şi a investiţiilor. În calitate de specialist în educaţie, a vorbit de la cele mai importante tribune, la fel ca şi Og Mandino, Zig Ziglar sau Anthony Robbins.

Este creatorul jocului CASHFLOW în trei variante (pentru copii, adulţi şi avansaţi), ce reproduce condiţiile unei pieţe reale şi îi iniţiază pe jucători în secretele lumii financiare. 

Sharon L. Lechter, coautoare a volumului de faţă, a colaborat cu Robert Kiyosaki şi la volumele Tată bogat, tată sărac (Curtea Veche, 2000), Copil bogat, copil isteţ (Curtea Veche, 2002), Profeţiile tatălui bogat(Curtea Veche, 2007) şi Cadranul banilor (Curtea Veche, 2007). După ce a absolvit Summa Cum Laude Universitatea de Stat din Florida, obţinând o diplomă în contabilitate, Sharon L. Lechter s-a angajat la o mare firmă de profil. A devenit expert contabil la o companie IT, apoi director de impozite la o companie naţională de asigurări. Este fondatoare a primei reviste pentru femei din Wisconsin. 

Detaliile Produsului

Titlu Original: Rich Dad Retire Young, Retire Rich: How to get rich and stay rich forever!
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 440
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-669-741-8
Greutatea: 0.3000

Pareri