Tămăduitorul

Tămăduitorul
159,00 MDL (35,65 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O poveste despre supravietuire, loialitate si puterea vointei

Cu doua zile inainte de Craciun, locuitorii din Helsinki se zbat sa supravietuiasca schimbarilor climaterice catastrofale. Ploaia parca nu se mai opreste, tunelele metroului sunt inundate, masini abandonate ard in flacari pe strazi, iar autoritatile lanseaza avertizari de epidemii.

Intr-o atmosfera apocaliptica, de sfarsit de lume, un barbat isi cauta sotia disparuta. Tapani Lehtinen, unul dintre putinii oameni dispusi sa mai traiasca in oras, se angajeaza intr-o cautare frenetica.

Pe masura ce avanseaza in cercetarile lui, Tapani descopera din ce in ce mai multe secrete din trecutul Johannei. Secrete care sunt legate chiar de crima pe care aceasta o investiga.

„Primise primul e-mail imediat dupa ce fusese ucisa familia aceea din Tapiola. Tamaduitorul, un simplu pseudonim, isi asumase raspunderea pentru crima. In acel e-mail ii explicase Johannei ca el se razbuna in numele simplilor cetateni, sustinuse ca este ultima voce a adevarului intr-o lume sortita pieirii, ca este Tamaduitorul unui Pamant macinat de boli. Si de aceea il ucisese pe industriasul acela impreuna cu familia sa. Si de aceea va continua sa-i ucida pe toti cei care, dupa spusele lui, provocasera schimbarile climaterice tot mai accentuate.“ - Antti Tuomainen, Tamaduitorul

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 200
Editura: Trei
Apariția: 2012
ISBN: 978-973-707-694-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri