Tăcerea mieilor

Thomas Harris

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Descriere

O CAPODOPERĂ A THRILLERULUI PSIHOLOGIC

Când agenta FBI Clarice Starling este trimisă să se ocupe de cazul unui monstruos ucigaș în serie, supranumit Buffalo Bill, ea apelează la ajutorul psihiatrului canibal aflat în închisoare, dr. Hannibal Lecter. Fascinația acestuia pentru tânăra femeie devine la fel de puternică precum nevoia de crimă.

Într-o manieră profundă şi originală, autorul analizează psihologia complicată a unui criminal care, tratîndu-şi victimele ca pe nişte animale de sacrificiu, atinge limita extremă a bestialității.

Echipa care se ocupă de anchetarea cazului va trebui să dea dovadă de tenacitate deosebită, dar şi de vigilență, pentru a putea reconstitui șirul de crime, plecând de la un semn anume lăsat de criminal: o larvă de fluture introdusă în gâtul fiecărei victime.

O acțiune plină de imprevizibil ce îl poartă pe cititor prin labirintul întunecat al unui psihic primitiv, o carte tulburătoare.

Succesul imens de care s-a bucurat romanul lui Thomas Hariss, a fost dublat de adaptarea cinematografică ce i-a avut rolurile principale pe Jodie Foster şi Anthony Hopkins, film distins cu cinci premii Oscar.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 362
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-77-424-6