Tabloul Flămând (Top 10+)

Tabloul Flămând (Top 10+)
126,00 MDL (25,33 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere din limba spaniola de Tudora Sandru‑Mehedinti
 
Thriller, roman psihologic si poveste de dragoste, Tabloul flamand demonstreaza prodigioasa inteligenta si imaginatia debordanta ale lui Perez-Reverte, un Umberto Eco spaniol care manevreaza suspansul mult mai strins, naratiunea sa fiind mai incitanta.

O restauratoare de arta gaseste o inscriptie miste-rioasa pe un tablou reprezentind o partida de sah, al unui pictor flamand din secolul al XV-lea. Surprinzatoarea descoperire determina o galerie intreaga de personaje sa inceapa o aventura plina de riscuri pentru a gasi cheia unui secret care ar putea sa schimbe istoria Europei. Mutarile de sah marcheaza, pas cu pas, succesul sau esecul anchetei, mereu pindita de diabolicul joc de capcane si echivocuri, la care participa nu numai pictura, ci si muzica, literatura, istoria si matematica.

Despre Autor

Arturo Perez‑Reverte s‑a nascut in 1951, la Cartagena. In tinerete a facut scufundari si a lucrat pe un petrolier. A desfasurat o intensa activitate jurnalistica in presa, radio si televiziune si a fost corespondent de razboi vreme de peste douazeci de ani in diferite tari din Africa. Debuteaza in 1986 cu romanul Husarul (1986), urmat de Maestrul de scrima (1988).

Adevaratul succes i‑l va aduce insa Tabloul flamand (1990), distins in Franta cu Grand Prix Annuel de Litterature Policière. Clubul Dumas (1993) va cunoaste, de asemenea, un urias succes in Spania si in lume. De o mare popularitate se vor bucura si romanele sale ulterioare: Conspiratia din Sevilla (1995), Harta sferica (2000), Regina Sudului (2003).

Cartile sale au fost traduse in peste treizeci de tari, tirajele depasind inca de acum citiva ani doua milioane de exemplare. Mai multe romane, inclusiv Tabloul flamand, au fost transpuse pe marele ecran.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Editura: Polirom
Apariția: Septembrie 2012
ISBN: 978-973-46-2938-1
Dimensiuni: 10,6 x 18 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: