Tabletă Ejuk Nova 9.7"

Tabletă Ejuk Nova 9.7"
4.299,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Productivitate, fiabilitate și versatilitate

Un unghi larg de vizualizare
- atît vertical cît şi orizontal. Dvs veţi putea privi un film sau slide-show cu poze împreună cu persoana iubită şi chiar împreună cu prietenii, în cazul în care cei din urmă au venit pe neaşteptate. Rularea video poate fi continuată şi vizionată împreună. Luaţi o poziţie comfortabilă şi bucuraţivă de calitatea înaltă a imaginii şi culorile luminoase ale ecranului tabletei.

Sensibilitate ridicată
– index 10 atingeri. Din păcate este greu de explicat prin cuvinte, cît de "moale" se lucrează cu tableta Nova 9.7". Fiecare atingere momentan efectuiază direcţia setată. Reacţia excelentă şi sensibilitatea ridicată a tabletei se potriveşte chiar şi pentru degetele sensibile ale unui utilizator micuţ.

Performanţe înalte
Tableta Nova 9.7" se poate mîndri cu un procesor puternic (dual-core). Descărcaţi filme, comunicaţi în reţele de socializare, ascultaţi muzică şi munciţi în acelaşi timp! Copilul dvs va putea să se joace fără "frînări" mulţumită plăcii video ideale, iar Dvs – să priviţi filme de cea mai înaltă calitate a imaginii (HD 1080). Cea mai bună tabletă pentru întreaga familie funcţionează repede, şi consumă puţin.

Dimensiunile tabletei
Dimensiunile tabletei permite să îl utilizaţi oriunde. Compacitate – un avantaj semnificativ pentru device-urile unui om de afaceri. Să fim sinceri, 10mm – este greu de numit "grosime". Din punct de vedere estetic, Nova 9.7" nu este mai inferior decît alte dispositive scumpe-carcasa executată cu grijă, culoare argintie clasică, design stilat.

Stil, compactitatea și durabilitate
Calitatea proastă a asamblării, specific multor tablete chinezeşti , nu are nimic în comun cu Nova 9.7". Carcasa protejează dispozitivul de praf. Iar, capacul metalic, din spatele dispozitivului îi adaugă tabletei rezistenţă şi eleganţă.

 

Libertate în acţiune şi viaţa activă

Wi-Fi
conexiunea fără fir deja a devenit un element esenţial în stilul de viaţă activ. Mulţumită Wi-Fi –ului încorporat, tableta Nova 9.7" va deveni ghidul vostru oriunde în lumea virtuală.

Odihnindu-vă în parc,
citiţi noutăţi, fără a vă ridica de pe banca din parc. Faceţi schimb de impresii cu prietenii direct de la un meci de fotbal, muzeu sau cafenea interesantă. Dar dacă au apărut afaceri urgente? Email, documente, scheme şi dări de seamă sunt întotdeauna la îndemînă. Deasemenea, şi Internetul, skype-ul, web-camera şi multe alte aplicaţii. Exact acele aplicaţii, cu care sunteţi familiarizaţi acasă sau la serviciu.
   
Luaţi desenele animate cu voi
Copilul dvs va fi mulţumit, dacă va privi desenele sale preferate în drum. Jocurile, filmele, muzica şi cărţile vă vor salva de plictiseală şi tensiunea aşteptării în aeroport în cazul în care cursa dvs se reţine. Nova 9.7" se deosebeşte prin rezistenţă şi durata modului de funcţionare. Acumulatorul este suficient, pentru a reuşi şi să munciţi şi să vă odihniţi.

În regim de rulare video
Tableta Nova 9.7" afişează video mai mult de 6 ore – aceasta este suficient pentru vizionarea a 4 filme şi învăţarea unei lecţii de engleză. În regim de aşteptare Nova 9.7" va funcţiona mai mult de 3 zile. Iar dvs veţi avea un asistent de încredere zilnic, care răspunde tututor cerinţelor ritmului vieţii moderne!

 

Şi toate aceastea – la numai 3200 lei

Mai ieftin nu înseamnă mai rău.
Noi am reuşit să producem un dispozitiv, care ocupă al treilea loc după performanţe, printre cele mai populare mărci (HTC, Asus, Motorola, Samsung), dar aceşti concurenţi relativi sunt mult mai scumpi. Spre exemplu, tuturor cunoscuta tabletă Samsung Galaxy Tab.10.1 costă $379. Altă tabletă populară ASUS Transformer Prime TF201 costă $469.99. Astea sunt preţurile pentru dispozitive de marcă pe website-ul amazon.com, unde preţurile sunt mai joase decît pe website-urile ruseşti.

Magazinele on-line interne
vînd aceleaşi tablete la preţurile: Samsung Galaxy Tab.10.1 în medie la preţul de $515, ASUS Transformer Prime TF201 – în medie la preţul de $780. Diferenţa este semnificativă, adevărat? Dacă este aşa, atunci de ce este necesar de plătit mai mult!


Detaliile Produsului

Garanție: 12 luni
Brand: Ejuk
Diagonala Ecranului: 9.7 inch
Tipul Ecranului: IPS
Rezoluția Ecranului: 1024 x 720
Memorie RAM: 1 GB
Memorie Flash Integrată: 16 GB
Wi-Fi: 802.11 b/g/n
Durata Bateriei: 7 - 9 ore
Procesor: rk3066
Sistem de Operare: Android 4.0.3
Greutatea: 0.6750
Caracteristici Speciale: Multi Touch, Cu Cameră Frontală, Cu Cameră în Față și Spate:, Port USB , Micro SD, GPS
Dimensiuni: 239.8 х 188 х 10 mm
Culoare: Negru
Rezoluția Camerei Frontale: 2 MP
Rezoluția Camerei din Spate: 2 MP

Pareri