Sweet Vera Cruz (18+) (LIVRARE: 15 ZILE)

Lola Majeure

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

O carte despre oameni. Deopotrivă fericiți și nefericiți. Despre orașul Vera Cruz, diferit de cel care-i aproape la capătul pământului, un Vera Cruz imaginar, dulce, un Vera Cruz care-și are legile sale.

Bani, sex și bomboane. Ce se întâmplă în neobișnuitul oraș Vera Cruz?

 

Recenzii


 

„Lola scrie despre libertate. Așa o citesc eu. Cine nu vrea, poate să nu citească, mie personal mi-e interesant să o urmăresc. Și recunosc că am fost flatată de confuzia asta dintre mine și ea. Lola scrie despre sex.Sex. Nu mai e demult un tabu acest subiect, ba chiar s-a devalorizat de la supraevaluări, supraașteptări și supraînchipuiri despre. Unii zic despre Lola că e ciudată, ușor nebună, cam imorală; alții - că e curajoasă. Eu zic că e o femeie normală.”

-- Zina Zen, scriitoare

Milka este o femeie aparent obișnuită. Asta până să-ți dai seama că Mika e o femeie care deranjează. Pentru că-și permite tupeul de a fi liberă. Și deranjează greu un oraș întreg cînd îndrăznește să cheme la răspundere pentru o… nu, n-am să vorbesc despre subiect. Pentru că el într-un final mi-a plăcut. 

Recomand cartea tuturor fetițelor cuminți care citesc în troleibuz. Sunt sigură că o ocheadă în text din partea unor tipi de alături (alege lângă cine deschizi cartea!) poate porni un capăt de vorbă. Sau nu, dacă fetițele sunt inadmisibil de cuminți.”

-- Diana Mihuță, cititoare

„Captivant, amuzant și îndrăzneț, stilul de scriere a Lolei Majeure te împinge să descoperi împreună cu Milka orașul utopic Vera Cruz, unde oamenii sunt plătiți dacă nu se căsătoresc și amendați pentru relații sexuale înafara căsniciei.

Milka, o tânără de 26 de ani, răspunde anunțului de angajare la unicul magazin din Vera Cruz. Ea începe să descopere regulile ciudate ale orașului și încearcă să înțeleagă oamenii de aici. La doar un an de aflare în Vera Cruz, Milka e pe cale să spulbere miturile orașului. Decizia ei ar putea influența viața celor de care s-a atașat. Ce va alege Milka - un adevăr îngrozitor sau o minciună comodă?

Romanul Sweet Vera Cruz cere o continuare și sper să nu se facă prea mult așteptată.”

-- Ion Bargan, directorul Bestseller.md

 

 

Când cineva îți cere un autograf (primul din viață), iar tu în geantă ai doar un creion rupt. Dă-i cu pomadă :D

Posted by Lola Majeure on Monday, October 26, 2015

 

 

Citate din carte


 

„Gura-i se deschidea într-un O perfect, buzele, fără nici o urmă de senzualitate, deveneau deodată pline. Putea sta minute în șir fără să-și ia gura de la fereastră. Făcea amor cu ploaia.”

- Tu te razi?
- Da.
- Și acolo?
- Uneori.
- Mie abia îmi crește. Veronika spune că atunci când va crește tot, voi deveni femeie. Eu aștept mai repede să crească, da tu îl razi. Nu e corect.
- Pentru că uneori lucrurile pe care le așteptăm devin inutile.

„Alcoolul dezbracă femeile mai atent și mai curtenitor decât bărbații - le scoate hainele, bijuteriile, machiajul, măștile știute și cele cu care s-au obișnuit și au uitat că le poartă.”

„Cele care i-au trecut prin inimă și așternut îl făcuse să înțeleagă că în lume există două tipuri de femei: cele pe care le poți lovi fără nici o mustrare de conștiință și cele la care niciodată nu trebuie să ridici mâna. Mai degrabă ți-o tai.”

- Dacă ar începe să curgă sânge aș fi nevoită să ți-l ling. Mă tem de sânge.
Lui Filip îi țiui urechile. Apoi i-o trânti:
- Fa, ce culoare au chiloții tăi?
Milka ridică rochia. Nu purta chiloți. Zâmbi frank. Răsuci cheia în ușă, o deschise cu putere și i-o trânti în nas.

„În Vera Cruz bârfele circulă cu 60 megabytes pe secundă.”

„Filip simțea că se risipește dacă nu o atinge. Curată nebunie să-i desfacă fermoarul de la fustă chiar acolo, la masă. Nu știa dacă era îndeajuns de udă. Luă paharul de apă de pe masă și înmuie degetele în el. O masă împotriva acelor ceasornicului.”

 

SWEET VERA CRUZ (fragment)Text -subsemnataVoce- una bucată caramelă spaniolă :)

Posted by Lola Majeure on Saturday, October 24, 2015

 

 

Despre Autoare


 

Lola Majeure este pseudonimul unei femei misterioase, care de doi ani de zile dă întâlnire cititorilor pe blogul în care vorbește deschis și fără ocolișuri despre sex. Maniera ei de a scrie, de cele mai multe ori, a fost criticată, acest lucru, însă, nu o deranjează, ba dimpotrivă a determinat-o să lanseze recent romanul „Sweet Vera Cruz”.

www.lolamajeure.wordpress.com

 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 110
Apariția: 2019
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-997-586-376-6