Sweet Vera Cruz (18+)

Sweet Vera Cruz (18+)
99,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 176 persoane au cumpărat recent acest produs.

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

sau

Carte disponibilă în:

Librăria Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

O carte despre oameni. Deopotrivă fericiți și nefericiți. Despre orașul Vera Cruz, diferit de cel care-i aproape la capătul pământului, un Vera Cruz imaginar, dulce, un Vera Cruz care-și are legile sale.

Bani, sex și bomboane. Ce se întâmplă în neobișnuitul oraș Vera Cruz?

 

Recenzii


 

„Lola scrie despre libertate. Așa o citesc eu. Cine nu vrea, poate să nu citească, mie personal mi-e interesant să o urmăresc. Și recunosc că am fost flatată de confuzia asta dintre mine și ea. Lola scrie despre sex.Sex. Nu mai e demult un tabu acest subiect, ba chiar s-a devalorizat de la supraevaluări, supraașteptări și supraînchipuiri despre. Unii zic despre Lola că e ciudată, ușor nebună, cam imorală; alții - că e curajoasă. Eu zic că e o femeie normală.”

-- Zina Zen, scriitoare

Milka este o femeie aparent obișnuită. Asta până să-ți dai seama că Mika e o femeie care deranjează. Pentru că-și permite tupeul de a fi liberă. Și deranjează greu un oraș întreg cînd îndrăznește să cheme la răspundere pentru o… nu, n-am să vorbesc despre subiect. Pentru că el într-un final mi-a plăcut. 

Recomand cartea tuturor fetițelor cuminți care citesc în troleibuz. Sunt sigură că o ocheadă în text din partea unor tipi de alături (alege lângă cine deschizi cartea!) poate porni un capăt de vorbă. Sau nu, dacă fetițele sunt inadmisibil de cuminți.”

-- Diana Mihuță, cititoare

„Captivant, amuzant și îndrăzneț, stilul de scriere a Lolei Majeure te împinge să descoperi împreună cu Milka orașul utopic Vera Cruz, unde oamenii sunt plătiți dacă nu se căsătoresc și amendați pentru relații sexuale înafara căsniciei.

Milka, o tânără de 26 de ani, răspunde anunțului de angajare la unicul magazin din Vera Cruz. Ea începe să descopere regulile ciudate ale orașului și încearcă să înțeleagă oamenii de aici. La doar un an de aflare în Vera Cruz, Milka e pe cale să spulbere miturile orașului. Decizia ei ar putea influența viața celor de care s-a atașat. Ce va alege Milka - un adevăr îngrozitor sau o minciună comodă?

Romanul Sweet Vera Cruz cere o continuare și sper să nu se facă prea mult așteptată.”

-- Ion Bargan, directorul Bestseller.md

 

 

Când cineva îți cere un autograf (primul din viață), iar tu în geantă ai doar un creion rupt. Dă-i cu pomadă :D

Posted by Lola Majeure on Monday, October 26, 2015

 

 

Citate din carte


 

„Gura-i se deschidea într-un O perfect, buzele, fără nici o urmă de senzualitate, deveneau deodată pline. Putea sta minute în șir fără să-și ia gura de la fereastră. Făcea amor cu ploaia.”

- Tu te razi?
- Da.
- Și acolo?
- Uneori.
- Mie abia îmi crește. Veronika spune că atunci când va crește tot, voi deveni femeie. Eu aștept mai repede să crească, da tu îl razi. Nu e corect.
- Pentru că uneori lucrurile pe care le așteptăm devin inutile.

„Alcoolul dezbracă femeile mai atent și mai curtenitor decât bărbații - le scoate hainele, bijuteriile, machiajul, măștile știute și cele cu care s-au obișnuit și au uitat că le poartă.”

„Cele care i-au trecut prin inimă și așternut îl făcuse să înțeleagă că în lume există două tipuri de femei: cele pe care le poți lovi fără nici o mustrare de conștiință și cele la care niciodată nu trebuie să ridici mâna. Mai degrabă ți-o tai.”

- Dacă ar începe să curgă sânge aș fi nevoită să ți-l ling. Mă tem de sânge.
Lui Filip îi țiui urechile. Apoi i-o trânti:
- Fa, ce culoare au chiloții tăi?
Milka ridică rochia. Nu purta chiloți. Zâmbi frank. Răsuci cheia în ușă, o deschise cu putere și i-o trânti în nas.

„În Vera Cruz bârfele circulă cu 60 megabytes pe secundă.”

„Filip simțea că se risipește dacă nu o atinge. Curată nebunie să-i desfacă fermoarul de la fustă chiar acolo, la masă. Nu știa dacă era îndeajuns de udă. Luă paharul de apă de pe masă și înmuie degetele în el. O masă împotriva acelor ceasornicului.”

 

SWEET VERA CRUZ (fragment)Text -subsemnataVoce- una bucată caramelă spaniolă :)

Posted by Lola Majeure on Saturday, October 24, 2015

 

 

Despre Autoare


 

Lola Majeure este pseudonimul unei femei misterioase, care de doi ani de zile dă întâlnire cititorilor pe blogul în care vorbește deschis și fără ocolișuri despre sex. Maniera ei de a scrie, de cele mai multe ori, a fost criticată, acest lucru, însă, nu o deranjează, ba dimpotrivă a determinat-o să lanseze recent romanul „Sweet Vera Cruz”.

www.lolamajeure.wordpress.com

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 110
BRAND: Cartier
Apariția: 2019
ISBN: 978-997-586-376-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm

Pareri

Părerile Clienților 9 item(s)

Prea putin
Mi-a parut putin. Vroiam mai mult. Dar e bine si asa!
Evaluarea
Parerea lui Vicky / (Plasată la data 29.02.2016)
Îndrăzneț și haios
Cartea mi-a lăsat impresia că Lola ar fi bărbat. Poate că mă înșel. Mi-a plăcut felul de a reda fără ocolișuri. Îndrăzneț și ceva nou pentru Republica Moldova. Sper să mai scrie ceva, să văd dacă am avut sau nu dreptate ;)
Evaluarea
Parerea lui Alaxandru I. / (Plasată la data 21.02.2016)
Super tare carte
Super! O recomand fetelor noastre! Spune lucrurilor pe nume, fara povesti cu zmei
Evaluarea
Parerea lui Evelina / (Plasată la data 17.01.2016)
O carte pentru toate femeile
Am citit-o dintr-o răsuflare! Mi-a plăcut subiectul atât de captivant și eroii, m-am regăsit în multe din trăirile descrise în carte. Lola scrie simplu și fără fițe. Asta e cel mai important!
Evaluarea
Parerea lui Lidya / (Plasată la data 16.12.2015)
Жду перевода
Моя девушка пpoчитала, понравилось
Жаль, что не по-русски.
Evaluarea
Parerea lui Cтас / (Plasată la data 29.11.2015)
In sfirsit am citit-o
Astazi a ajuns romanul la mine. Multumesc bestseller.md! Lola, mai scrie, scrii bine!
Evaluarea
Parerea lui Doina / (Plasată la data 17.11.2015)
4 doar pentru că nu-i pentru copii
Dau 4 stele din 5 doar pentru că nu ar trebui citită de minori, poate si de tinerii până la 21 ani, pentru că trebuie să ai o vârstă ca să înțelegi unele lucruri care sunt scrise aparent simplu și cu ”mat” dar care redau idei mai profunde. Păcat, nu le-o pot da s-o citească copiii mei, dar mi-a plăcut, sper să mai scrie ceva.
Evaluarea
Parerea lui Felicia / (Plasată la data 16.11.2015)
Astept continuarea
Am citit-o dintr-o răsuflare! Deosebită, interesantă, cu umor, cu de toate! Astept continuarea, sper sa apară! Mult succes autoarei, indiferent cine este!
Evaluarea
Parerea lui Victoria / (Plasată la data 10.11.2015)
neastepat si surpins placut
chiar daca pare o carte mai deocheta (dupa imaginea de coperta), chiar daca are niste cuvinte necenzurate prin continut, este, totusi, foarte buna, chiar imi pare bine ca in Moldova a fost editata o asa carte. Taie in miez, exact in carne, mi-a placut mult si am cumparat una sa o fac cadou unei prietene.
Evaluarea
Parerea lui iGOR / (Plasată la data 10.11.2015)