Sus, în aer

Sus, în aer
104,00 MDL (25,80 RON)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

sau

Descriere

Ryan Bingham – zambet perfect tip George Clooney – locuieste in Aerocosm. Adica in lumea hotelurilor de aeroport, a business class-ului, a cluburilor exclusiviste, a prieteniilor la minut si a sexului ergonomic.

Meseria lui este sa concedieze oameni, dar in stilul societatii de consum: vanzandu-le iluzii. Ryan isi uraste slujba, dar adora Aerocosmul. Asa ca are doua obiective: sa obtina bonuri de fidelitate pe viata - un milion de mile de la compania Marele Vest - si sa primeasca un job la MythTech, o companie ,,pe val", de marketing ocult. Intr-un itinerar de sase zile si opt orase, Ryan trebuie sa desfaca toate itele vietii lui hipermoderne, in care singuratatea ruleaza pe ecran 3D.

,,Un roman plin de umor… Dar sub pojghita lui sclipitoare pandeste intrebarea: nu cumva, facand totul pentru un scop, ne instrainam complet de noi insine?“-- Minneapolis Star-Tribune

,,Sus, in aer arunca pur si simplu in aer valorile Americii corporatiste. Ironia ingenioasa a lui Kirn matura intregul peisaj contemporan, cu gratie si, uneori, empatie.” The Wall Street Journal ,,O carte de o inteligenta taioasa, cu suspansul unui roman de John Grisham.”-- Time Out New York

 

Despre Autor

Scriitorul american Walter Kirn s-a nascut in 1962. A absolvit Princeton University, cu o diploma in literatura engleza, in 1983. A debutat la douazeci si opt de ani, cu volumul de povestiri My Hard Bargain.

Acestuia i-au urmat romanele She Needed Me (1992), Thumbsucker (1999; ecranizat in 2005 de regizorul Mike Mills, cu Keanu Reeves si Vince Vaughn in rolurile principale), Sus, in aer (Up in the Air, 2001; Editura ALLFA, 2011; ecranizat in 2009 de regizorul Jason Reitman, cu George Clooney in rolul principal), Mission to America (2005), The Unbinding (2006), Lost in the Meritocracy: The Overeducation of An Overachiever (2009). Ca jurnalist, a publicat in Time, New York Magazine, The New York Times Book Review.

A fost de asemenea corespondent cultural al BBC si profesor de tehnici de redactare la University of Montana.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Up in the Air
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Allfa
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-724-314-0
Dimensiuni: 13 x20 cm
Greutatea: 0.3300

Pareri