Surâsul Gheişei. Secrete ale Artei Japoneze de a Trăi

Surâsul Gheişei. Secrete ale Artei Japoneze de a Trăi

Preț de Listă: 200,00 MDL

Preț: 99,00 MDL

Economisești: 101,00 MDL (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Gheisele sunt misterioase, erotice, de neatins. Un mit. Unele carti au continuat sa alimenteze in ultimii ani acest mit, adancindu-l si mai mult pornind de la aceasta reprezentare traditionala.

Dar realitatea timpurilor noastre arata cu totul altfel pentru gheise. Vechea Japonie, cea in care au aparut gheisele, a apus demult. Cu toate acestea, gheisele au ramas. Cum de au supravietuit? Ce rol joaca ele astazi? Sunt ele tarfe de lux pentru gusturi rafinate?

Surasul lor promite chiar tot? Sau oamenii de azi le inteleg gresit? Cum privesc japonezii de azi gheisele? Ce reprezinta ele pentru societatea moderna? Ce rol-cheie ocupa ele in arta vietii, chiar erotice, din Japonia? Este adevarat ca se imbraca cu chimonouri care valoreaza zeci de mii de euro? Sa fie doar niste „muierusti de lux“? Cum sunt platite? Cum si unde poti angaja serviciile unei gheise?

Este adevarat ca un vizitator din Vest si o gheisa cu adevarat „de top“ nu vor bate palma niciodata? De ce isi doresc femeile moderne sa devina gheise? Este adevarat ca pregatirea unei gheise dureaza ani indelungati? Ce are o gheisa asa special incat sa merite cheltuirea unei mici averi pentru o singura seara? Cine castiga de pe urma ei? Care e viata particulara a unei gheise?

O sumedenie de intrebari despre una dintre cele mai misterioase profesii ale timpurilor moderne, o profesie care reprezinta cu mult mai mult decat o sursa de venit.

Ursula Richter ne ofera o lucrare cuprinzatoare si bogata in informatii despre viata gheiselor moderne si cum s-a schimbat aceasta in decursul vremurilor. O carte care ne dezvaluie o alta lume.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 440
Editura: Rao
Apariția: August 2011
ISBN: 978-606-609-048-3
Dimensiuni: 13 x 23 cm
Greutatea: 0.5000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: