Supravieţuitoare ale Cancerului la Sân. Întâmplări Reale despre cum faci Față unei Boli Cumplite

Supravieţuitoare ale Cancerului la Sân. Întâmplări Reale despre cum faci Față unei Boli Cumplite
79,00 MDL (18,49 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Mastectomie. Citostatice. Greaţă. Căderea părului. Le spui sau nu celor din jur că boala aceasta înspăimântătoare te-a atins şi pe tine? Vei ajunge să îţi vezi copiii crescând? Sunt doar câteva dintre lucrurile cărora o femeie ce primeşte diagnosticul de cancer la sân va trebui să le facă faţă. Cancerul la sân este una dintre cele mai răspândite şi grave boli din zilele noastre. Confruntate cu consecinţele acestuia, femeile vor descoperi că îi pot face faţă şi că pot să îşi trăiască viața cu demnitate, curaj, dragoste, umor şi graţie.

29 de întâmplări adevărate despre luptătoarele care au reuşit să supravieţuiască, dar mai ales despre felul în care şi‑au păstrat intacte sufletele. Cu toții avem de înfruntat adversități din când în când.

Cu toții suntem uneori triști. Cu toții suntem câteodată prea ocupați, prea mulțumiți de noi înșine sau prea apăsați de povara propriilor probleme ca să mai apreciem lucrurile pozitive din viețile noastre.

Colecția „Povești adevărate“ îți aduce cazuri reale, întâmplări din viața unor oameni obișnuiți, ce ne vorbesc despre curaj și bunătate, despre binecuvântările și miracolele vieții, amintindu-ne că nu suntem singuri, că putem răzbate chiar și în cele mai întunecate zile, că încă există bunătate în lume.

Despre Autor

Colleen Sell a editat peste 60 de carti. Este coautoarea cartii 10‑Minute Zen si a fost redactor-sef al premiatei reviste Biblio: Exploring the World of Books si al Mercator’s World: The Magazine of Maps, Exploration, and Discovery.

In lunga sa cariera in lumea cuvintelor, a fost autoare de carti, editor si ghostwriter; redactor de revista, jurnalist, editorialist, manager pentru comunicare si marketing si copywriter.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Lira
Apariția: Decembrie 2013
ISBN: 978-606-686-370-4
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2600

Pareri