Superfreakonomics

Mai multe poze

Superfreakonomics
342,00 MDL (76,68 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Fiecare capitol din Superfreakonomics porneste de la intrebari din cele mai neasteptate, precum: Ce e mai periculos, sa conduci in stare de ebrietate sau sa mergi pe jos, beat fiind? Putem salva planeta mancand carne de cangur? Ce se intampla daca doctorii nu se spala pe maini?

Frivole si usor amuzante in aparenta, acestea sunt doar cateva dintre intrebarile-cheie din Superfreakonomics, iar marele pariu al cartii este sa demostreze ca ele sunt cat se poate de serioase.

Pentru Dubner si Levitt, economia nu este doar o disciplina care se studiaza in universitati, nici simpla explicatie matematica. Economia este pentru ei una dintre dimensiunile lumii in care traim zi de zi si din acest motiv au optat pentru „freakonomie“, adica pentru reabilitarea banalului prin apelul la bizarerii statistice si logice. Pentru ca „(super)freakonomia“ nu e altceva decat rezultatul acestui amestec de rigoare stiintifica si curiozitate lipsita de prejudecati, care face ca interpretarile economice din aceasta carte sa fie si relevante, si pasionante.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Publica
Apariția: 2010
ISBN: 9789731931524
Dimensiuni: 14 x 20,5 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri