Superflirt: Manual Garantat de Seducție

Superflirt: Manual Garantat de Seducție

Preț de Listă: 430,00 MDL (107,50 RON)

Preț: 215,00 MDL (53,75 RON)

Economisești: 215,00 MDL (53,75 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ce trebuie să ştii pentru a-ţi da seama dacă cineva flirtează cu tine sau este pur şi simplu prietenos? Vrei să înveţi cum să-i citeşti pe cei din jur ca pe o carte deschisă, să-ţi îmbunătăţeşti vertiginos sex-appealul şi să-ţi măreşti semnificativ încrederea în tine? Lecţiile tale de flirt încep chiar acum...

Pregăteşte-te pentru câteva strategii de seducţie extrem de sexy! Autoarea cu cele mai bine vândute cărţi despre sex şi despre relaţii, un guru al limbajului trupului şi regina flirtului pe micul ecran, Tracey Cox îţi pune la dispoziţie o carte despre...agăţat.

SUPERFLIRT te învaţă cum să citeşti mesajele trupului tău sau ale celor din jur, astfel încât să poţi manipula, fără scrupule, persoana pe care o doreşti, pătrunzându-i în suflet... Şic, beton, vioi şi foarte amuzant, este MANUALUL oricui şi-a pus vreodată întrebarea ”Oare tipii/tipele de acolo mă plac?”

 

Despre Autoare

Temele cartilor si articolelor lui Tracey Cox sunt sexul si relatiile de cuplu, iar numele ei este bine cunoscut in toata lumea anglo-saxona si respectat atat de public, cat si de presa. Ne-o putem imagina ca pe o Carrie Bradshaw, personajul principal din Sex and the City, serialul TV intitulat la noi Totul despre sex

S-a nascut in Marea Britanie, dar a trait multi ani in Australia, unde a lucrat ca editor asociat al revisteiCosmopolitan si a avut o emisiune saptamanala de radio. S-a mutat apoi la Londra, pentru a fi gazda primei ei serii de emisiuni TV, Hot Love, un show de discutii despre relatiile amoroase. A urmat Hotter Sex, o serie de sase documentare dedicate rezolvarii problemelor sexuale a 24 de cupluri britanice.

Este licentiata in psihologie si a facut consiliere via mass-media vreme de peste zece ani. Are contributii permanente la reviste importante de pe glob. Cartile ei, Hot SexHot Relationships si Supersex sunt bestselleruri internationale, iar Superflirt si Superdate , ultimele publicate (in 2003 si 2004), au toate sansele sa se vanda, cu timpul, la fel de bine.

Tracey Cox

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 192
Editura: Litera
Apariția: 2008
ISBN: 973-675-279-9
Dimensiuni: 18,3 x 23,5 cm
Greutatea: 0.8500

Pareri