Eu încă te iubesc

Eu încă te iubesc
209,00 MDL (48,28 RON)
  • Cumpără 2 exemplare cu 188,00 MDL fiecare și economisește 11%
  • Cumpără 3 exemplare cu 167,00 MDL fiecare și economisește 21%

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992, pe Facebook Messenger sau direct la librăria Bestseller din Chișinău!

După bestsellerul „My Dilemma Is You” cu 150.000 de exemplare vândute, noul roman al Cristinei Chiperi, „Eu încă te iubesc”, publicat în limba italiană, a cucerit inimile a mii de cititori. Peste 1 milion de lecturi pe Wattpad.

Ce s-ar întâmpla dacă el ar ști adevărul?

Cu atâția băieți în jurul ei de care s-ar fi putut îndrăgosti, Lucy Sanders își pierde capul după Dylan, prietenul ei cel mai bun. Sentimentul pe care îl încearcă este atât de puternic, încât îi fură somnul, îi oprește respirația și o face să se întrebe: „Ce s-ar întâmpla dacă el ar ști adevărul?” Da, pentru că se teme să nu-l piardă, Lucy încă nu a găsit curajul să-și declare dragostea, și acum, când e în ultimul an de high school, a hotărât că a venit momentul să afle dacă sentimentele ei sunt împărtășite.

Recenzii


„Cristina are prospețimea vârstei sale, iar acel „nu știu ce” pe care l-a revărsat cu spontaneitate în talentul ei narativ, a ajutat-o să creeze o adevărată dependență printre cititorii săi.” — Fanpage.it

„Cititorii și fanii sunt în delir: mai mult nu se poate.” — Cotidianul „La Repubblica”

Fragment


Vi s-a întâmplat vreodată să vă îndrăgostiți atât de tare de cineva, încât să simțiți fiori la fiecare atingere a sa, să petreceți nopțile gândindu-vă cum ar putea decurge lucrurile dacă el ar ști adevărul, să așteptați cu nerăbdare momentul când vi se vor întâlni privirile și să vă simțiți protejați de îmbrățișarea sa?

Mie da. Și lucrul cel mai rău a fost că persoana de care m-am îndrăgostit cu-adevărat era prietenul meu cel mai bun.

Recenzie Video 

Despre autoare


 

Cristina Chiperi avea numai șaisprezece ani când a început să posteze „My Dilemma Is You” pe Wattpad. Un an mai târziu, trilogia devenea Bestseller Internațional cu peste 150 mii exemplare vândute în Italia, Germania, Franța, Spania și România. Cristina Chiperi, originară din Republica Moldova, locuiește împreună cu familia sa la Padova, Italia. Îi place să citească povești de dragoste și cărți fantasy.

„Eu încă te iubesc” e noua sa carte fan fiction, inspirată dintr-o altă pasiune, cea pentru actorul Dylan O`Brien, protagonistul serialului de televiziune „Teen Wolf” și a filmelor în baza trilogiei „Maze Runner”.

 

Detaliile Produsului

Titlu Original: I Still Love You
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 334
Editura: Editura Bestseller
Apariția: 2018
ISBN: 978-9975-3154-1-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3640

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

Recomand! ❤️
Am găsit multe răspunsuri, am primit o concretizare. Cu ajutorul acestei cărți minunatele, am înțeles mult mai bine ce fel de persoane merită cu adevărat: atenția, iubirea, grija și respectul nostru.
Evaluarea
Parerea lui Mihaela Bragoi / (Plasată la data 12.11.2018)

Bestseller.md îți mai recomandă: