Supa de pui pentru suflete romantice

Supa de pui pentru suflete romantice
69,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

"Într-o lume tulburată de necazuri, de confuzie şi întuneric, dragostea este singura noastră rază de lumină, care ne călăuzeşte prin viaţă şi ne dăruieşte un motiv ca s-o trăim. Supă de pui pentru suflete romantice aduce un omagiu puterii nemărginite a dragostei, a pasiunii şi devotamentului, redând adevărata semnificaţie a conceptului de romantism".

Această colecţie extraordinară de povestiri vă va ajuta să descoperiţi dragostea acolo unde nu v-aţi imaginat niciodată că ar putea exista. Veţi trăi pasiunea şi fericirea pe care numai dragostea vi le poate dărui; veţi depăşi bariere de care nu credeaţi că veţi mai trece vreodată; veţi cunoaşte liniştea şi bucuria de a avea un prieten credincios; sufletele vă vor fi cuprinse de speranţă atunci când veţi înţelege că o relaţie poate fi redescoperită şi reîmprospătată; vă veţi lăsa purtaţi pe aripile amintirilor dulci şi preţioase. Supă de pui pentru suflete romantice este modul ideal prin care vă puteţi exprima dragostea, fie că doriţi să-i arătaţi unei persoane dragi sufletului vostru o dovadă de afecţiune, fie că dăruiţi un cadou unui cuplu proaspăt căsătorit; cu siguranţă veţi reuşi să redescoperiţi iubirea în relaţia cu partenerul vostru de viaţă.

Această carte extraordinară este dedicată tuturor celor care cred în magia dragostei. Plină de elocvenţă, sensibilitate şi chiar umor, vă va schimba pentru totdeauna conceptul de dragoste şi romantism."

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 312
Editura: Amaltea
Apariția: 2005
ISBN: 973-7780-20-5
Dimensiuni: 13,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri