Supă de Pui pentru Suflet. Îngeri printre Noi. 101 Poveşti Inspiraţionale despre Miracole, Credinţă şi Răspunsuri la Rugăciuni

Supă de Pui pentru Suflet. Îngeri printre Noi. 101 Poveşti Inspiraţionale despre Miracole, Credinţă şi Răspunsuri la Rugăciuni
279,00 MDL (58,81 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aceste poveşti adevărate te vor uimi, te vor inspira şi îţi vor aduce mângâiere. Nu trebuie decât să căutăm pentru a găsi îngerii aflaţi printre noi. Îngerii trăiesc printre noi. Îi putem descoperi dacă ne deschidem faţă de ei şi dacă le invocăm ajutorul.

Aceste 101 poveşti te vor ului.

Printre ele vei găsi:

• Povestea unui băieţel rănit, rătăcit prin pădure, care este salvat din calea unei cete de mistreţi agresivi de un câine al familiei. Abia mai târziu îşi aminteşte el că animalul murise cu doi ani înainte.

• Povestea unui bărbat întâmpinat, la înmormântarea fiului său de care se înstrăinase, de asistentul unui pastor. În final se dovedeşte că nimeni din biserica respectivă nu îl cunoştea.

• Povestea unei fete care este salvată din calea unui agresor de către vecinul ei, un membru al Beretelor Verzi, care îşi parchează motocicleta pe aleea din faţa casei sale. Fata află mai târziu că soldatul lupta într-o ţară de peste ocean şi că nu se întorsese acasă.

• Povestea unei femei însărcinate aparent sănătoase, avertizată de spiritul mamei sale decedate să meargă de urgenţă la spital, întrucât viaţa fiului ei nenăscut este în pericol.

• Povestea unui bărbat cu multiple arsuri programat pentru o operaţie chirurgicală, care ascultă recomandarea unui înger de a se ruga la Dumnezeu. A doua zi dimineaţa, când se prezintă la spital pentru operaţie, se dovedeşte că arsurile sale sunt complet vindecate.

• Povestea unei tinere care conduce singură noaptea într-un oraş străin şi este ghidată direct la o secţie de poliţie când un atacator îi ciocneşte intenţionat maşina.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Chicken Soup for the Soul. Angels Among Us. 101 Inspirational Stories of Miracles, Faith, and Answered Prayers
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 404
Editura: Adevăr Divin
Apariția: Noiembrie 2014
ISBN: 978-606-8420-63-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri