Supa de pui pentru suflet de creștin

Supa de pui pentru suflet de creștin
84,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Autorii seriei de mare succes Supa de pui pentru suflet au impletit principiile si valorile crestine in tesatura fiecarui volum. Dragostea, iertarea, credinta, speranta si mila teme omniprezente au incalzit si incurajat inimile a milioane de cititori. Acum, in acest exceptional volum Supa de pui pentru suflet de crestin, veti gasi povestiri care va vor adanci credinta si va vor face sa constientizati cum sa puneti in practica valorile crestine in viata de zi cu zi. Inima vi se va deschide in fata expresiei iubirii netarmuite a lui Hristos.

In acest volum veti descoperi miracolele pe care le traim atunci cand gasim in existenta noastra un loc pentru Hristos. Povestirile va vor adanci mila fata de ceilalti si va vor indemna sa faceti mai multe fapte bune. Va vor face sa ii iertati pe altii pentru greselile lor si pe voi insiva pentru ale voastre. Va vor face sa luptati pentru cauzele voastre si sa credeti cu tarie in cele pentru care luptati.

Si, poate cel mai important, va vor reaminti ca nu sunteti niciodata singuri si lipsiti de speranta, oricat de dureroasa si de complicata ar fi situatia in care va aflati.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 307
Editura: Amaltea
Apariția: 2003
ISBN: 973-9397-37-9
Dimensiuni: 13,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri