Sunetul Tunetului. Vol. 2 din Saga Familiei Courtney

Sunetul Tunetului. Vol. 2 din Saga Familiei Courtney
165,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Al doilea roman din saga familiei Courtney este povestea dură, dar emoţionantă a unui război real, precum şi a dragostei şi a urii în multiplele ei forme: între fraţi, între prieteni, între tată şi fiu, între bărbat şi femeie. Personajul principal, Sean Courtney, trăieşte o nouă şi tumultuoasă poveste de iubire şi totodată se maturizează, transformându-se din tânărul aventurier, încăpăţânat şi impulsiv, din festinul leilor, în soldatul neînfricat şi conducătorul matur, care reuşeşte să depăşească vicisitudinile propriei sorţi.

Aventură pură, realism, istorie şi dragoste, toate combinate cu misterul şi surprizele pe care viaţa ţi le poate oferi în cele mai neaşteptate momente. Smith este maestrul de necontestat al genului.

Despre Autor

Wilbur Smith s-a născut în Africa Centralã în 1933. A fost educat la Michaelhouse şi Rhodes University. A devenit scriitor profesionist în 1964, după succesul înregistrat la publicarea romanului Festinul leilor, şi de atunci a scris peste treizeci de romane, toate având o documentare meticuloasă din numeroasele sale expediţii în toate lumea.

Este proprietarul unei ferme şi a unei rezervaţii de vânătoare şi a demonstrat mereu o intensă preocupare pentru oamenii şi fauna sălbaticã a continentului său natal, interes viguros reflectat şi în romanele sale.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 576
Editura: Rao
Apariția: 2010
ISBN: 9789735402518
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri